Cift, onceki gun anlaşmalıolarak evliliklerini bitirdi. Perihan Erener ’in avukatı Deniz Guneş ile Tolga Erener ’in avukatı Sinan Civriz, muvekkillerinin anlaşma ihtimallerinin olmadığını, boşanmalarına karar verilmesini istedi. Avukatların ardından hÂkimin soz verdiği Perihan Erener, “1 Eylul tarihli boşanma protokolunun altındaki imza tarafıma aittir. Edinilmiş mallara ilişkin katılma alacağı,maddi manevi tazminat,tedbir-yoksulluk nafakası,eşya alacağı talebim yok. Barışmak değil anlaşmalı olarak boşanmak istiyorum” dedi.
Tolga Erener de aynı şekilde barışmak istemediğini belirtti ve ekledi: “Anlaşmalı olarak boşanmayı kabul ediyorum. Anlaşmalı boşanma protokolunun altındaki imza banaait. Aynı şekilde benim de herhangi maddi, manevi, nafaka, tedbir ve eşya alacağı talebim yok.”
Mahkeme, ilk duruşmada tarafların anlaşmalı olarak boşanmalarına, 1 Eylul 2014 tarihli boşanma protokolunun aynen onaylanmasına karar verdi. Trafikte davacı adına kayıtlı Mini Cooper marka otomobilin ise Perihan Erener ’in mulkiyetinde kalmasına hukmetti. Yine boşanma kesinleştikten Sonra davalı Tolga Erener ’in 20 bin lirayı alacaklı Perihan Erener ’e odemesine de karar verildi.
Kocaeli Universitesi Fizik bolumunde okurken oyunculuğa adım atan Perihan Erener, 2010 yılında gosterime giren Pepsi reklamında Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte kamera karşısına gecti. Oyunculuğu beğenilince bircok dizi ve film teklifi alan Erener, “Keskin Bıcak”, “Bir Gunah Gibi” ve “20 Dakika” dizilerinde rol aldı. Halen “Karadayı” dizisinde Nilay karakterini canlandıran oyuncu, 5 Kasım 2010 ’da Beyrut ’ta Tolga Erener ’le evlendi.
Unlu oyuncu, evlilik sonrası verdiği bir roportajda, “Evlenmeden iki sene once Tolga ’yla tanımıştım. Bir arkadaşımız sayesinde tanıştık. Yılda bir iki kere arkadaş ortamında karşılaşıyorduk o kadar. Sonunda ‘Keskin Bıcak ’ dizisinde yolumuz kesişti. Dizi bitti. 5 gun flort ettik, 6 ’ncı gunun sonunda evlenme teklif etti ve Beyrut ’ta evlendik. Benimki biraz deli cesareti oldu” demişti. (Hurriyet)