Duygu Cetinkaya ’nın acıklamaları şoyle:
Murat Dalkılıc ile Merve Boluğur evlenemezler. Cunku bir ipte iki cambaz oynamaz. Murat hemen aşık olur; benimle olan ilişkisi bittikten sonra, cıktığı her kızla duygusal yakınlaşma yaşadı. Hepsine Merve ’ye yazdığı gibi mesajlar yazdı, hepsinin elinden tuttu… Murat ’ın bir ozelliği daha var ki; ilişkiden sıkılırsa gezmeye başlar. Bu yuzden Murat, Merve Boluğur ’dan sıkılmış olabilir…
Bence Murat ile Merve ’nin ilişki medya ilişkisi. Basın ilişkisi olan ilişkiler de cabuk bitiyor. Mesaj atıyorlar medyada, sokağa cıkıyorlar medyada; biz de unluyuz ama onlar gibi yaşamıyoruz aşkımızı. Bence Murat, Merve ile evlenmez…
Murat ile ilişki yaşadığım donemde en yakın arkadaşım vefat etti. Annem ile babam boşandı. Cok kotu bir surec yaşıyordum. Murat ’a “Ben sana zarar veririm” dedim ve ayrıldık. Ben onu hep korumaya calıştım. Gazeteler o donem “Duygu Murat ’ı aldattı” diye başlıklar atıyorlardı ama asla oyle bir şey olmamıştı. Osmantan Erkır ile aşk yaşadığımı yazdılar, Eser Yenenler ile yazdılar. Ben ise o donemde antidepresan kullanıp, evde uyumaya calışıyordum.
O kotu olaylar başıma gelmese Murat Dalkılıc ile evlenirdik. Hayatımda en saygı duyduğum, koruyup kolladığım insanlardan biridir Murat. Bana hep “Etrafımızdaki insanlar olmasaydı ve paramız olsaydı, cok guzel bir evliliğimiz olurdu.” derdi…Ama biz cevremizden ve dedikodulardan cok etkilendik. En sonunda da ayrıldık. Umarım Murat ’ın başarılı ve mutlu bir hayatı olur…