Yaklaşık bir yıldır beraber olduğu televizyoncu Erhan Celik'le evlenen Gulben Ergen balayı icin bakın nereye gidecek!

Dun yaklaşık bir senedir birlikte olduğu unlu televizyoncu Erhan Celik ile evlenen Gulben Ergen balayı icin nereye gidecek? Ergen duğun fotoğrafını takipcileri ile paylaşırken bakın ne not duştu? İşte tum bu soruların cevapları ve daha fazlası...Oğulları Atlas, Ares ve Guney'in babası Mustafa Erdoğan'la 7 yıllık evliliğinin ardından Nisan 2012'de ayrılan Gulben Ergen yaklaşık bir yıldır beraber olduğu televizyoncu Erhan Celik'le dun evlendi. Hayatında ikinci defa 'Evet' diyen Gulben Ergen ve Erhan Celik'in nikah torenine yakın dostları katıldı. Ciftin nikah şahitliğini ise yakın dostları Taşkın Sabah ve Ciner Holding Yonetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ yaptı. Selcuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'nın kıydığı nikah toreniyle cift dunyaevine girdi. Nikah icin secilen mekan ise Şirince'nin dağ koylerinden birinin asırlık konağı oldu. Nikah konsepti olarak taze başak ve taze lavanta kullanıldı. Ergen nikahtan sonra gelin damat fotoğrafını İnstagram hesabına koyarak duygularını takipcileriyle paylaştı.
Ergen, "Once 'Guven' dedi, aşktan once gelir 'Kabul mu?' dedi, 'Evet' dedim. Sonra saygı dedi, kabul mu, evet dedim. Senin anneliğin benim babalığım bir omur boyu onceliğimiz dedi. Kabul mu diye sormadı. Elimi hic bırakmadan yaşamak isterim ama sen demek biz demek, oğullar demek aile olmak demektir. Sevgili olmayı ailemizin catısında yaşayalım, senin gulun ben de hic solmayacak soz dedi. kalbim dedim... Soyadı artık soyadım. Celik..." diyerek duygularını dile getirdi.

BALAYI YERİNE HACCA GİDECEKLER
Gulben Ergen'in ilk eşi Mustafa Erdoğan'dan 3 oğlu, Erhan Celik'in de ilk evliliğinden 1 oğlu var. Cocuklar nikaha katılmadı. Gulben Ergen'in İstinye'deki evinde yaşayacak olan cift, balayı yerine Hacca gidecek
(Milliyet)