Sunnet Sunnet
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Sunnet Sunnet
-
30-09-2022, 17:50:59:44: selam yeni uye oldum siteyi surekli takip ediyordum zaten ( : burada olmaktan mutluluk duyuyorum paylaşımlarınızı bekliyorum. 11 aylık oğlum var bu zamana kadar hic bi sorunumuz olmadı cok şukur. gectiğimiz cumartesi pipisinin ucunda kızarıklık gorduk hafifde şişlik vardı ağlamaya başladı gecenin bi yarısı acile goturduk. bişi ısırmış olmalı dedi doktor karınca sinek vs. 2 tane krem verdi cişini yapabilio dedi gonderdi bizi. ertesi gun farkeddimki bebeğim cişini cok az yapıo bezini acıorum en fazla 2-3 kere yapmış oluo cok az ıslak cunku. cişini yaparken ağlamaya başladı canı yanıo belli başka bi doktora goturduk cocuk cerrahisine penil rotasyonu var dedi pipisindeki cizgi yamukmuş sunnet de olması lazım dedi daha 11 aylık genel anestesi ile olacakmış ikisini bi arada yapıcaz dedi kan testi aldı bi bebeğim hala emio 40 dk surecek bi ameliyatmış cok endişelerim var korkuorum anestezi sonucta benzer şeler yaşayan varsa lutfen paylaşımlarınızı bekliorum pazartesi gunu olacak sunneti cok korkuorum endişe etmekden ben hasta oldum bu arada kızarıklık ve şişliği acısı gecti cişini de normal yapmaya başladı artık hemen hemen .