17 aylık bir kızım var hala konuşmuyor ve verdiğim emirleri yapmıyor cok endişeliyim.cocuk noroloğuna gittik 2 tane. biri mr stedi cektirdik temiz cıktı.ardından prof a gittik o da dun inceledi.gerden gelen bir bebek dedi.sosyal gelışimini iyi buldu.kızım herşeyi gec yaptı.desteksiz oturması 9 aylık emeklemesi 14 aylıkken oldu.şimdi tutunup kalkabliyor ama yurume yok.herşeyi geriden geldiği icin doktor 2-3 seans ozel eğitim uzmanına bu komutları nasıl vereceğinize dair sizi eğitsin dedi.gozun nerde dedğimde gostermyor .kupleri icine kpy dediğimde yapmıyor.sadece hosgeldin deyince elini kaldırıyo ya da cak deyince.birde dedesi geldiğinde onunla ayakta elin tutarak oynadığı bir oyun var hemen dedesini gorunce onu yapıyor.cok endişelyim kızım cok geride kalacak yaşıtlarını yakalayamayacak diye.boyle olan ve daha sonra acığı kapatan var mı benim dunyam karardı moralimi bozmak istemiyorum ama bir şey yapmak isteyip kızım yapmadığında yelkenlerim suya iniyor karalar bağlıyorum.oğrenme gucluğunu aşamazsak diye.bana cvp veririsenz cok sevnir duacınız olurum lutfennnnn