Unlu şarkıcı Kutsi, 5 aylık hamile karısını bırakıp Huzur Sokağı dizisinde tanıştığı oyuncu Feyza Cıpa'ya geri dondu.

Kutsi 2008'de evlendiği, kızı Ceylin'in annesi Sinem Bayraktutar'ı, 'Huzur Sokağı' dizisinin setinde tanışıp aşık olduğu oyuncu Feyza Cıpa ile aldatmıştı. İhanet ortaya cıkınca Sinem Bayraktutar kızlarını da alıp gecen yaz evi terk etmiş, boşanma davası acmıştı. Kısa bir sure sonra da “Pişmanım” diyen eşini affetmişti. İkinci cocuklarına 5 aylık hamile olan Sinem Bayraktutar gecenlerde eve gittiğinde şok gecirdi. Kutsi'nin eşyalarını toplayıp ayrıldığı sevgilisine donduğunu oğrendi.

'SUSMAKTAN BIKTIM'
İkinci ihanetle sarsılan Sinem Bayraktutar, POSTA'ya şu acıklamayı yaptı: “Kutsi'nin, Feyza Cıpa'ya donduğunu biliyorum. Telefon aramalarından yakaladım. Ağlama krizine girdim, hastalandım. Kutsi kızımızı ve doğacak cocuğumuzu bırakıp gitti. Ustelik borc icindeyiz. Susmaktan bıktım usandım! Dayanacak gucum kalmadı. Hamile kadına merhamet etmeyen biri o. Zor gunlerinde yanında ben vardım. Cocuklarıma sahip cıkacağım. İkisini de ilahi adalete teslim ediyorum. Hadi mutlu olsunlar.”