BİRLİKTE BİRCOK İŞ YAPTILAR
Sertab Erener, bu ilişkiye başladığı 1996'da ilk iki albumu "Sakin Ol" ve "Lal"i yeni yayınlamıştı. 1995'te Kral TV En İyi Pop Kadın Sanatcı Odulu'nu almıştı. Sertab pop muzikte patlamıştı ama daha yolun başındaydı. Demir Demirkan ise daha 24 yaşında Pentagram grubunun gitaristiydi. Sonra cift 18 yıl suren bir beraberlik yaşadı. Birlikte şarkılar, albumler yaptılar, sayısız konser verdiler.
RESMİ EVLİLİK OLMADIĞI İCİN MAL PAYLAŞIMI KONUŞULMUYOR
Eurovision birinciliği gibi buyuk bir başarıya birlikte imza attılar. Bu 18 yıl icinde de muzikten belli bir birikim yaptılar. Ancak ortada birlikte kazanılmış bir birikim, birlikte inşa edilmiş 18 yıllık bir ilişki var. Her boşanma davasında ciftlerin mal paylaşımları, nafaka talepleri gundeme geliyor.Sertab Erener ve Demir Demirkan'ın resmi bir evliliği olmadığı icin bu konu konuşulmuyor.
"MEDENİ ŞEKİLDE COZERİZ"
Demir Demirkan, 18 yıllık ilişkinin ardından yollarını ayırdığı sevgilisi ve ortağı Sertab Erener'le aralarındaki mal paylaşımının nasıl olacağı sorusuna "Bu bizim aramızdaki en onemsiz mesele. Gayet medeni şekilde cozeriz" yanıtını verdi. Erener'le goruşmeye devam ettiklerini soyleyen Demirkan, "Aramızda kavga dovuş yok. Halen goruşuyoruz, goruşmeye de devam edeceğiz" dedi.
"BAŞKA BİRİ YOK"
Unlu muzisyen, Erener'i Taksim'de birlikte goruntulendiği reklamcı guzelle aldattığı iddiası icin ise şunları soyledi: "Benim yanımda bir gun reklamcı, bir gun sigortacı olur. O zaman da 'sigortacı sevgili mi' yazacaklar? Toplum olarak dramayı seviyoruz. Ayrılıklarda boyle aldatma gibi durumlar olunca olay daha dramatik hale geliyor ya, herkes icin daha guzel bir malzeme oluyor. O yuzden olaya hemen başka bir kadın ekleniyor."
MAL VARLIKLARI
Muzik ve gayrimenkul alanında toplam 5 şirketi bulunan Sertab Erener ile Demir Demirkan ayrıca Dozer isimli bir studyonun sahibi. Muzik calışmaları icin gittikleri Amerika'da kiralık bir evde yaşayan ciftin biri Muğla-Bodrum'da, diğeri İstanbul'da olmak uzere iki evleri var. Erener ve Demirkan'ın mal varlıkları arasında bir tekne ile otomobiller de bulunuyor.
"BU KONUYLA GUNDEMDE OLMAK İSTEMİYORUM"
Demir Demirkan, ozel hayatıyla gundeme gelmekten rahatsız olduğunu soyledi: "Ben yeni albumumle meşgulum. Bu konularla ilgilenmek istemiyorum. Sadece işimle uğraşmak istiyorum."