Baban geleceğini oğrendiğinde havalara ucuyor..oğlumla bir buyurler işte.. bi de kızım olursa değme keyfime diyor.. doktorumuza gidiyoruz.. nasılsın, sağlıklı mısın diye.. dua ediyoruz Allaha sağlıkla kucağımıza alalım diye.. doktorumuz herşey yolunda diyor.. bi de prenses geliyor ailenize deyince baban da bende cok seviniyoruz kızım.. hatta o kucuk abin var, ultrasonda ki resmini opuyor.. 24 mayıs gunu hastaneye kontrole gidiyorum.. sancı cıkıyor nstde.. doktorum yarın gel alalım bebişi diyor.. 25 mayıs da doğacak olman beni daha da sevindiriyor.. ana kız aynı gun kutlarız doğum gunumuzu diye heyecan yapıyorum birden..

ameliyat sabahı abini babaannene bırakıyorum.. ama cok da uzuluyorum belli etmesem de.. tam 18 aylık.. opuyorum kocaman.. gelicem bekle diyorum.. fıstık gibi bi kardeş getireceğim sana gelirken.. şans opucuğumu de alıp gidiyorum hastaneye.. cok korkmuyorum.. başıma neler geleceğini bildiğim icin tedirgin değilim fazla.. iniyorum ameliyathaneye... baban, kızımı da seni de sağ salim bekliyorum diyor.. ah ben, yine abinde olduğu gibi dizginleyemiyorum gozyaşlarımı.. sadece oğluma iyi bak diyorum..
Uyanıyorum sonra... abin biraz erken doğmuştu kızım.. o yuzden cok tedirginim.. kızım diyorum, nasıl kuvezde mi.. yok diyor hemşireler.. odanda seni bekliyor.. odama geldiğim de uyuyordun kızım.. şoyle bi baktım sana.. işte bana en guzel doğum gunu hediyesi dedim.. şukrettim Allahıma.. kucağıma aldım, icime cektim kokunu... ben bu kokuyu biliyorum dedim sonra.. abin gibi kokuyordun sende kızım.. mis gibi, cennet gibi, ne bileyim masumiyet kokuyodun buram buram... sonra birden odamın kapısı ardına kadar acıldı.. işte benim prensim de geldi.. acmış koca koca gozlerini şaşkın şaşkın bakıyor.. hemşire ablası 5 dk izin vermiş kardeşini gormesine.. baban seni abinin kucağına doğru yaklaştırıyor..birden guluyor abin kızım ya... sen ne biliyorsun bebeği, nasıl da guluyorsun avuc avuc.. o an icimi bi huzur kaplıyor kızım.. cocuklarım karşımda tablo gibi.. ikisi de sağlıklı, ,ikisi de bal gibi.. daha ne isterim ki
Guzel kızım benim.. en guzel doğum gunu hediyem benim.. 40 gun oldu doğalı.. ne de cabuk gecmiş zaman.. bu arada abin sana cadı diyor biliyor musun

Prensim ve prensesim.. bırakmayın birbirinizin ellerini... o zaman her zorluğa, her engele, dayanırsınız işte...Sizi coooooooook seviyorummmmm