Merhabadeğerli anneler,

ikinci cocuğum henuz 3 aylık ve sadece anne sutu ile besliyorum. Ek gıdakonusunda ilk cocuğumda doğru yaklaşımlarda bulunmadığım icin hala zaman zamansorunlar yaşıyoruz, yemek secer. Bu cocuğumda sizlerin goruşleri doğrultusunda sağlıklıbeslenen bir bebeğim olsun istiyorum ne cok şişman ne zayıf. Sizlerden ekgıdaya geciş konusunda yardım bekliyorum. Bebeğine sadece anne sutu verenler ekgıdaya ne zaman başladınız? bebeğiniz 5. ayı bitirip 6. aydan gun almayabaşlayınca mı 6. ay bitince mi? 6.aydan once tatları oğrensin diye bebeğe birşeyler tattırdınız mı? ek gıdaya ilk ne ile başladınız? miktar olarak neverdiniz ne kadar sure ile ve ne kadar artırdınız? Calışan anneler anne sutunuek gıda ile birlikte nasıl devam ettirdiniz? Bazı anneler peynir,ekmek,yumurta, cicibebe karıştırıp pure olarak veriyor, bazıları ayrı ayrı tattırıyorsizce en doğrusu ne? acıkcası bana farklı ve uyumsuz lezzetleri sırf iyibeslensin diye bulamac yapıp bebeğe vermek biraz tuhaf geliyor ama yanılıyor daolabilirim. Calışan annelerin beslenme programı nasıl? şimdiden cevap verenherkese cok teşekkur ederim.