Ayşe Arman'ın soyleşinin hemen başında, 'Gulben dul olmanın sorunlarını yaşıyor' gafı uzerine salonu sessizlik kaplarken, Ergen, ''Ben evlendim Ayşe'ciğim biliyorsun'' diyerek durumu toparladı. '3 cocuğa da bakıp bir yandan da işlerle ilgilenmek zor olmuyor mu?' sorusu uzerine ise Gulben Ergen, ''Benim 6 cocuğa bakacak potansiyelim var.
"Benden 4. cocuğu değil 6 cocuk bekleyin" sozleriyle salonu kahkaha tufanına boğan Gulben Ergen, boylelikle cocuk istediğinin de sinyalini vermiş oldu.
'Eski eşin ve yeni eşinin arasındaki dengeyi nasıl sağlıyorsun?' sorusuna da tum ictenliğiyle cevap veren Gulben Ergen, ''Cesur olmak lazım. Ben cocuklarımın mutlu olması icin boşandım, mutlu olması icin evlendim. Her baba gibi Mustafa'nın da kaygıları olmuş olabilir. Ama artık yok . Cok iyi bir babayla evlendim ama cocuklarımın babası değil abisi o'' dedi.
Anne olmakla bakımlı bir birey olmanın da geri de kaldığını soyleyen Gulben Ergen, ''7 Yıldan Beri spa'ya gittiğimi hatırlamıyorum. Bazen oyle oluyor ki, yoğunluktan bir elimin ojesini yapmışken bir elimi yapmayı unutur hale geliyorum'' dedi.
Salon, Ayşe Arman'ın gaflarıyla sık sık sessizliğe burunurken, Arman bir tespitte de bulunarak, ''Az sevişenlerin kızı, cok sevişenlerin oğlu olurmuş Gulben'' demesi uzerine Gulben Ergen sessizliğe burunurken, yuzunun kızarması ise herkes tarafından dikkat cekti.
'Cocuklar Gulsun Diye' projesinde 23 okulu geride bıraktığını ve hedefinin 81 ile 81 anaokulu olduğu soyleyen Gulben Ergen, bir konudan dolayı da dert yandı. Ergen, ''Okul oncesi eğitim icin caba sarf eden insanım ama yaptığım bu işe bir bakan, bir milli eğitim bakanı gelmedi. Bu durum beni cok uzdu doğrusu'' dedi.