Guneş'in haberine gore Turk sinemasının 'yaşlanmayan kadın'ı Nebahat Cehre, artık sağlam, dominant ve dikkat ceken karakterler dışında oyunculuk yapmak istemiyor. 100'un ustunde film ceken ve bulunduğu setlerde huzurlu calışmak istediğini anlatan Cehre, Ses Dergisi'ne verdiği roportajda beraber rol aldığı gencleri değerlendirdi.
Beren saygılı ve zarif
Kıvanc Tatlıtuğ'u cok başarılı ve duzgun bir cocuk, Beren Saat'i iyi yetişmiş, saygılı ve zarif bir oyuncu olarak goren Cehre, "Meryem Uzerli, cok naturel ve sempatik bir kız. Ayrıca cok da iyi bir oyuncu. Ozcan Deniz'i cok başarılı buluyorum. Yonetmenliğini de cok beğeniyorum. Her zaman boyle sıfırdan gelen cocukların calışkanlıklarını takdir ederim. Naz Elmas'ı cok seviyorum ve ona cok kızıyorum. Naz, cok iyi yerlere gelebilecek ve Turk sinemasının cok ihtiyac duyduğu farklı bir yuze sahip bir oyuncu" dedi. Cehre annesini canlandırdığı Tuba Buyukustun'le ilgili ise "Tuba cok guzel bir kız ama bana oyunculuğunu sormayın. Tuba guzel bir kız. O kadar" yorumunu yaptı.
Genc erkekle asla
Nebahat Cehre, "Kendinizden daha kucuk bir adamla aşk yaşar mıydınız?" sorusuna ise "Kendimden kucuk birisiyle beraber olmam, Kendimi genc bir erkeğin yanında cok komik bulurum diye duşunuyorum. Beraber olacağım kişiyle aynı yaşlarda olmam lazım. Yaşanmışlık ve sosyal hayatı paylaşmak şart" yanıtını verdi.