Evlilik programları ve Seda Sayan ’ın yan yana gelmesi unlusunucu acısından şaka yapılmaya musait bir konu gibi gozukse de ‘Yol Arkadaşım ’ Kadırgalı ’nın televizyon kariyeri acısından da bir donum noktası. Seda Sayan Show ’da başına gelen ‘talihsizlikler ’ beyazcamdaki formda gunlerinden uzak olan Seda Sayan ’ı iyiden iyiye zorlamış, son tahlilde programı yayından kaldırılmıştı. Sayan Yol Arkadaşım ’la beyazcamdaki kariyerine yeni bir cıkış noktası arıyor.
ESRA EROL ’UN SULARINDA YUZEBİLECEK Mİ?
Aslına bakılırsa gecmiş tecrubeleri goz onune alındığında kiminle evlenilip kiminle evlenilmeyeceğini soyleyebilecek ender insanlardan Kadırgalı. Gel gelelim bu evlilik mevzu biraz Esra Erol ’un alanları! Kim bu ceşmeden ben de biraz su doldurayım dediyse elinde boş bidonlarla eve geri dondu. Bakalım Kadırgalı izdivac programında Erol ’un hegemonyasını kırabilecek mi?
CİFTLERİN OZEL GORUNTULERİ GOZLER ONUNE SERİLECEK!
Production House yapımcılığında Show TV ekranlarında başlayacak olan ‘Yol Arkadaşım ’ın kanalın internet sitesindeki tanıtım bultenin şu cumlelerle yer alıyor: “Hayatlarını doğru insanla birleştirmek isteyen ancak bunun yolunu bir turlu bulamayan ciftleri birleştiriyor. Bu programda; ciftlerin hayatları butun cıplaklığıyla, ozel goruntulerle gozler onune serilecek. Programa katılan ciftlerin hayatları profesyonel bir ekip tarafından takip edilecek ve bu goruntuler programda ekrana getirilecek. Turkiye ’nin ilk halk jurisinin karşısına cıkacak olan ciftlerin uyumlu olup olmadığı ise, bu juri tarafından tartışılacak ve son kararı yine halk jurisi verecek.”
HER ŞEYİ OLAN BİR KADININ NEYE İHTİYACI VAR? Yol Arkadaşım icin uc tanıtım videosu hazırlanmış. Hepsi birbirinden ilginc onerme ve mottalarla bezeli tanıtımların birinde Seda Sayan ‘Her şeyi olan bir erkeğin neye ihtiyacı vardır? ’ sorusunu soruyor ve diğer Seda Sayan: ‘Bunları kullanmasını oğretecek bir kadına ’ diye yanıtlıyor Seda Sayan.
SEDA SAYAN ’IN EVLİLİKLERİ
Mayıs 1987'de ilk eşi Rıdvan Kılıc'la evlenen Seda Sayan, Aralık 1987'de boşandı. Oğlunun babası Sinan Engin ’le evliliği beş yıl surdu. Evliliğin kıyısından dondukleri Nihat Doğan ve Mahsun Kırmızıgul ’le kıydığı imam nikÂhları hesaba katıldığında Sayan 7 kez dunyaevine girdi.
Radikal