Futbol yorumcusu Ahmet Cakar, modacı Nur Yerlitaş'a canlı yayında "Siz tam bir ekran hayvanısınız" dedi.
Son donemde pek cok caps'i yapılan modacı Nur Yerlitaş, dun akşam Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'a konuk oldu. Telefonla bağlandığı programda; yorumcular Ahmet Cakar, Abdulkerim Durmaz, Rasim Ozan Kutahyalı ve moderator Ertem Şener'in sorularını yanıtlayan Yerlitaş, ilginc sozler sarf etti.
Hurriyet ’in haberine gore, canlı yayında şu diyaloglar yaşandı:
Ahmet Cakar: Nur Yerlitaş son 10 yılda en buyuk dişi televizyon fenomenidir. Ama sağlığın iyi gorunmuyor. Nur hanım sağlığınız kotu gorunuyor. Allah korusun kotu bir şey var mı?
Nur Yerlitaş: Ayy Ahmet Hoca ne diyorsunuz…
Ahmet Cakar: Nur Yerlitaş Turk televizyonlarında son 10 yıldaki en buyuk fenomen dişidir. Lakin Nur Hanım sizde ciddi anlamda bir sağlık problemi cıkacak. Bir check-up yaptırın. Sıkıntı buyuk hissediyorum.
Nur Yerlitaş: Aaaaaa. Ben kapatıyorum! Sağlıma elimden geldiğince dikkat ediyorum.
Ahmet Cakar: Nur hanım pankreas nasıl pankreas? Sizler birer ekran hayvanısınız. Nur Yerlitaş hokkabaz bir kadındır. Adamı gulerken ağlatırsınız! Yanlış anlaşılmasın...
Nur Yerlitaş: Ben zaten yanlış anlasam bu telefonu suratına kapatmıştım.
Ahmet Cakar: İşte hokkabazlık budur.