Gectiğimiz programlarda yaşanan, yarışmacılardan Ayşegul Doğan ve Ozlem Ozden arısındaki laf dalaşı da epey konuşulmuştu. Hatta tartışma sonrasında Ayşegul'un sinirleri cok bozulmuş ve gozyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlamıştı. Ozlem ise ne olduğuna bir anlam verememişti.
Sosyal medyada paylaşılan bu videoda ise aynı tartışmayı farklı bir versiyonla izliyoruz. İzleyicilerin en cok yaptığı yorum da videoyu sonuna kadar kapatmadan seyretmenin cok zor olduğu.
İŞTE O VİDEO
http://webtv.hurriyet.com.tr/magazin/bu-videoyu-sonuna-kadar-kimse-izleyemiyor-_99664
Kucuk bir butik sahibi olan ve mesleği gereği kendini diğer yarışmacılardan bir adım onde goren Ayşegul Melisa Doğan, kendisinde en cok beğendiği yerin yuzu olduğunu soyluyor. Buyuk odul olan 100 bin lirayı kazanırsa işlerini buyutmek isteyen Ayşegul, terazi burcu. 1.70 metre boyunda olan yarışmacı 52 kilogram ağırlığında. 22 yaşında olan Ayşegul Melisa Doğan, Bu Tarz Benim yarışmasının iddialı isimlerinden.
100 bin liralık buyuk odule ulaşmak icin birbirleriyle yarışan ve aynı zamanda juri uyelerinden yıldızları toplamak icin caba harcayan yarışmacılar, gunden gune artan stres ve gerginlikle de mucadele etmek zorunda kalıyorlar.
Bu Tarz Benim yarışmasında, diğer yarışmacılar ile yaşadığı polemikler ile gundeme gelen Ozlem Ozden 33 yaşında. Kamu Yonetimi mezunu olan Ozden iddialı olduğunu ve yarışmayı kazanırsa film cekmek istediğini soyluyor.
Bu videoyu sonuna kadar kimse izleyemiyor
Magazin0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Bu videoyu sonuna kadar kimse izleyemiyor