9 senelik bir bekleyiş bizimki ,
9 sene boyunca her ay buyuk umutlarla bir bekleyiş,
9 seneden sonra geldi MUCİZEM,PRENSESİM, NEFESİM, HERŞEYİM

dilerseniz burda bebeğime daha doğrusu bebeğime kavuşmak icin yaşadıklarımı okuyabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-maalesef-bebegimi-kaybettim/430581-olmayan-bebegime-mektup.html

36. haftamı doldurduğum gun gelecekti annem memlektten..tam 24 saatlik bir yoldan
o kadar ozlemişimki annemi hic uyumadım heyecandan... sabaha karşı cok az bir sızıntım olduğunu farkettim akıntı sandım ihtimal vermedim ve ustunede duşmedim ...hem daha erkendi hem bir ağrım sızım da yok
neysee annem geldi ağlaş opuş sarıldık hasret giderdik.....kahvaltı sırasında anlattım anneme o da akıntıdır dedi .....sofrayı topladım azcık daha geldi yine yok bu su olamaz hani foşşş diye gelecekti heryerleri su basacaktı
.. o gun teyzem de geldi ablasını gormeye konuşup muhabet ettik ..annem o yol yorgunluğuyla demezm hadi cıkıp bebeğin beşiğini alalım diye hoşuma gitti tamam diyorum gidelim teyzemde ne gerek var bugun kalsın yorgunsun yarın cıkalım diyor annem benim heveslendiğimi gorunce hayır cıkalım diyor CANIM ANNEM

bir beşik icin cıkmıştık guya ama butun ceyizini o gun aldı annem sağolsun
saatlerce ayakta durmaktan pestilim cıktı cıkacaktı o derece
sancılarım hafiften oluyor yorgunluktan diyorum gezmeye devam alışveriş bitmedi cunku

eve geldik yemek bulaşık ardından hemen o gun habersiz gelen eşimin duşunceli ailesi cayları, kahveleri ,meyvaları derken artık iyice cıktı pestilim
herkes evine gitti annemin yatağını hazırladık uyudu yazık o da cok yoruldu ogun...
eşim de yatak odasına gecti ama benim uyku yok o kadarda yorgunum halbuki neyse biraz kk ya bakayım dedim oyalandım 1_2 saat kadar …
yatağa gectim sonra tam uyuyacaktımki yine sızıntı şeklinde geldiğini hisettim
eşim ve annem coktan uyumuşlar uyandırmak istemedim tekrar pcyi acıp kkdaki arkadaşlarıma yazdım ama o saate kimse olmadığı icin yazan kimse cıkmadı
.yavaş yavaş adet sancısı gibi sancılarım var tuvalete gittim ne goreyim bide nişanım gelmiş panikledim eşimi uyandırdım sakin bir şekilde.. hastaneye gtmemiz gerekiyor dedim nişanım gelmiş eminmisin diyor uyku sersemiyle evett diye cıkıştım kendine geldi fırladı hemen yataktan annemi uyandırmadan hastaneye gittik .arabamız yok .o saate şehir ici minbubusleri calışmıyor eşim taksi cağıralım dedi yok dedim yuruyebilirim kotu değilim dedim hastanede uzak sayılmaz gobeğimi tuta tuta hastaneninyolunu tuttuk eşim bana bakıyor korkuyor yolda doğuracam sanıyor

hastaneye vardık gozu uykuda bir doktor geldi su değil gelen akıntı dedi gorduğun şeyde nişan olmayabilir hem nişan olsa bile o gun doğum olacak diye bişey yok acılmanda parmak ucu kadar istersen yatırayım istersende eve git nst ye bağlamadan ezbere konuştu resmen yatmak istemedim eve gidelimdedim eşime.. eve donduk tekrar

annemin bulunduğu odaya gidip uzandım kanepeye sancılarım gelmeye başlıyor yavaştan
annem uyandı sabah namazı icin beni orda gorunce şaşırdı hastaneye gittiğimizi doktorun soylediklerini anlattım bir yandanda sancılardn yuz ifademin şekilini gorunce korkuyor ..keşke yatsaydın kızım hastanede hadi kalk goturleim seni yok anne sancılarım şideti cok değil bide duzensiz diyorum
biraz uyudum eşimde o sırda uyanmış beni uyur gornce okula gitmiş
sancıyla uyandım hemen .15 dakkada bir gelyor sancılar dedim tamam doğuracam herhalde ama daha 36 haftam o gun doldu erken değilmi diye endişeleniyorum ..
.boyle olmuycak diyip banyoya giriyorum genel bir temizlik ardından ılık bir duş epey rahatlatıyo beni ..pehh dedim yalancı sancıymış
yine uyuyorum yarım saat yatmadan sancıyla uyaıyorum tekrar.. eşimin gelmesini bekliyorum artık annem caresiz bir şekilde bakıyor iyimisn diye sorup duruyor iyiym diyorum ..eşim geliyor. annem hadi diyor hastaneye gidelim anne sen kal diyorum doğum olursa gelirsin diyorum ..cantamızı almadan cıkıyoruz ben hala doğuracağımı duşunmuyorum cunku

saat 1:30 da hastaneye gidiyorum ,bu sefer iyi bir doktora denk geliyorum 3 cm acıklık var.bebeğe bakıyor ultrasonla ,durmu iyi gelişimi tamalanmış kuveze gerek yok inşallah diyip yatışımı yapıyor...eşimi cağırdılar cantasını gtir diye cantamız yok neyse yatışını yapalım gidip alsın doğuruyorsun diyor hasta bakıcı

yatışım yapıldı doğum salonuna alıyorlar beni,ebe ile tanışıyorum Allah razı olsun cok iyi bir ebe denk geldi bana ..catı muaynsei yapıyor 1 cm diyo ee doktor 3 cm dedi dedim
bu durumu doktoralar bizim kadar iyi bilmiyor dedi gulerek...uzuldum..
odama aldı beni .o hastanenin prosudurnde yanına kimseyi almıyorlar kesinlikle tek kişilik oda da sancını cekiyorsun..

ebe ;arada gelip muayne edecem .sakın korkma soylediklerimi yaparsan guzel bir doğum gercekleştirecez seninle diyor ama bencok korkuyorum..lavman yapılıyorr korkulacak hic bişey yok gercekten.. sadece 10 dakka sonra kendini tuvallete buluyorsun
odamda sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum ..sıkılıyoum odaları dolaşıyorum sancı cekenlermi dersiniz bağırıp cağıranmı dersiniz amann allahım bendemi boyle doğuracam dedim korkumun ustune korku katlandı :18::18::18:

tekrar odama donuyorum sancılarım var ama dayanılmıycak derecede değiller yine sıkılıp dolaşıyorum..koridorda volta atan doğuma gelmiş arkadaşları goruyorum eşlik ediyorum bende onlara

sancılarım artmaya başlıyor ebeyi cağırıyorum geliyor bakıyor acılma aynı ama sancım şiddetlendi bu daha bişey değil dahada şiddetlenecek hazırlıklı ol diyor . tam o sırada aaaaaaaaaaa tutamıyorum ebe şaşırıyor ne oldu suyum geliyorrrr suyummmmm.(foşşş diye geldi sonunda).
ebe;gelsinnn ,normal diyorsakin bir şekilde ..eee doğuma almıycakmısınız beni daha var acılman cok yavaş sabırlı ol diyip cıkıyor

asıl sancılar suyum geldikten sonra başlıyor feryat figan kopmaya başladı bende o saaten sonra
Allahımmmm Allahımmmmmm dayanamıyorummmm yapamıyorummmm,yapamıycammm diye haykırıyorum sancılar geldikce .bide ne suymuş mubarek bitmek bilmedi her şiddetli sancıda boşalıyor .akmaya..
ebe gelip muayne ediyor yine 4 cm neeeeeee hayırrr bu kadar sancıya bu kadar acılma olduysa yapamam ne olur seeryana alın beni ne olurr diye resmen her iki elini tutup yalvaıyorum ebeye .bak sen cok guclu birisin ne doğumlara girdim cocuk yaştakiler doğurdu senmi yapamıycaksın acılman yavaş ama rahmin cok yumuşamış birden acılacak dedi bu gece doğuracaksın az kaldı.. asıl zor olanı atlatın diyip rahatlatıyor yine.bu arada bana hic suni sancı verilmedi sadece iki iğne yaptı ebe.. suni sancımı dedim hayır rahmin acılmasına yardımcı olacak dedi.....o sırada doktor geliyor ben sancılar eşliğinde bağırıyorum tabi.. o da muayne ediyor daha doğuma var şimdiden boyle bağırırsan ,yarına anca doğurursun diiyor gozumu hemen ebeye dikiyorum .bana sakin ol der gibi baktı . doktor cıkınca da sen bana guven bu gece doğuracaksın emin ol diyor ..
ben şimdi cıkıyorum diğer hastalarıma bakmam lazım ıkınma hissi geldimi haberim olsun diyor ..odanın icinde sancılar eşliğinde bazen cokerek bazen lavaboya gidip yuzume su carparak geciriyorum ve artık ıkınma hissi geliyor ebe'ye sesleniyorum geliyooorrrr geliyorrrr diye bağırıyorum şimdi aklıma geldikc eguluyorum sanki o an ben ben değilmişim

koşarak geliyor bakıyor acılman tam değil.. azcık daha.. ne olur artık doğuma al beni dayanamıorummm oluyorum artıkkk diyorum.. hasta bakıcıyı cağırıyor alıyorlar doğuma ..şimdi buyuk bir mucizei bir olay yaşıycaz seninle sakn ol sadece beni dinle diyor tamam diyorum ..ağrı kesici iğne ve uyuşturucu yapıyor biraz kesi atıcaz doğum daha hızlı olması acısından gucun kalmadı cunku sadece kasılma olduğu an kafanı goğsune doğru daya nefes al ,tut ve guclu bir şekilde ıkın dedi.
doktor da geliyor hani yarına anca doğuracaktım bak doğuruyorum gordunmu demedim diyemedim tuhh bana

ağrı kesicinin etkisindenmiydi bilmiyorum sancı şidettim azalmıştı ..2 ebe ve bir doktor eşliğinde doğum başlıyor artık
kasılmalarım geldikce ebenin anlattığı şekilde ıkınmaya başlıyorum ebe cok iyisin bu şekilde devam diyor
doktor ve bir ebe karnıma basıyorlar ağzımın kuruduğunu hisediyorum ne olur bir yudum su diyorum sağolsun doktor hemen bir ped bardağa su doldurup veriyor bana ..son bir kasılma ve ıkınmayla mucizem, Elvin'im herşeyim doğuyor o an sadece şukur ettim Rabbime olmayan arkadaşarıma ve isteyen herkese dua ettim ..

kızımı hemen yanı başıma koydular ..parmağımı uzattım kavradı hemen yavrum kurbannnn olurummm sana diyorum canım kzım benim cok beklettin bizi cokk diyorummm

ebeye eşime ,aileme haber verdinizmi meraklanmışlardır diyE soruyorum

ebe; daha dur doğum bitmedi dikişlerinide atalım oyle diyo ben kızımı izlemeye devam ediyorum hic bir şekilde dikiş atıldığını hisetmiyorum bile..bebeğimi ve beni giydiriptekrar odaya aldılar e hadi artık ailem gelsin onlar buraya gelemez yasak servise asıl odana aldığımızda gorecekler bir yarım saat daha durman gerekli diyorlar ...pooff ..
bebeğimi emzirmeye calışıyoruz ebeler eşliğinde ama yok kucuk hanımın emmeye hicmi hic niyetiyok uyadırana aşk olsun..

vee sonundaa odamıza geldik eşimin kızımızaa o ilk bakışını asla untmuycamm

Rabbim herkese nasip etsin hayırlı eli ayağı duzgun evlatlar..kimseyi mahrum bırakmasın bu guzellikten