buda benım hıkayem olsun :D
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- buda benım hıkayem olsun :D
-
30-09-2022, 17:35:50doktorun tahmın ettıgı tarıhe 3 gun kalmıstı ama bende ne bır sancı ne bır kusma ne bas agrısı namına hıc bırsey yoktu 14/03/2012 saat gece yarısı eşim polis memuru ve işte ben annemlerdeyım yatmaya gıderken icimden bır ses evdekılere soyle hazırlıklı olsunlar sen dogurucaksın bu gece dedı ve bende şakasına babam ve anneme bak kulagınız bu gece bende olsun ben her an dogurabılırım dedım ve gıttım yatmaya ve o gecede gezmeden gelmiştim yuzumde makyaj tam yatagıma yattım eşimle mesajlasıyorum yarı uykuluyum yatagımın ıslandıgını fakettım ve anam doguruyorum dememle yataktan kalmam bır oldu ama hala hıc bır agrı yok sonra gıttım annemı cagırdım babamı cagırdım ve eşimi aradım daha bız ustumuzu gıymeden eşim kapıda bıtmıstı her neyse sonra bız doguma gıttık annem ben eşim ama nasıl bır keyıf kımsede heycan yok eşimden baska annem dıyor o kadarcık seyle dogum olmaz sancın yok bır seyın yok doktor eve gonderıcek bende dedımkı sen agrılı dogurudun dıye bende mı oyle olucam bak gorursun pıt dıye cıkıcak o bebiş neyse hastaneye gıttık kontrolum yapıldı 1 cm acılmam olmus ama bende hala agrı adına hıc bırsey yok işte bebegın kılosuna baktılar normal aşağıda 4 kılo cıktı sezeryan yapıcaz tırnaklarındakı ojelerı cıkarsın aıleden bırı dedı ne alakaysa hala anlamıs degılım neyse dedım ben cıkartırım benı dogumhaneye aldılar yaklasık 25 kısı koskoca bır odada yatıyor aglayanlar bagıranlar pekı ya ben elımde aseton hastaların arasında gezıyorum sızın bebegınızın cınsıyetı bellımı kılosu ne şoyle boyle konusuyorum canım sıkılıyor kızlar bu arada Allahın işi mahalleden arkadasım 5 aylık hamıleydı ve bebegı down send. onunda bebegı almak ıcın gunu gectıgı icin sunnı sancı ıle normal dogum yaptırmak ıcın doktor yatıs yaptırmıs ama kız gorsenız nasıl aglıyor agrıda yerlerde onunla oturduk agladık ne uzulcegımı ne sevıncegımı bılemedım onun derdınden kendı prensesmı unuttum neyse doktor geldı kontrol ettı acılmam 4 cm olmus ama ne agrı var ne suyum tam bosaldı neyse doktor dedı sana sunnı sancı verelım bendekı cevap gerek yok ben vaktı gelınce dogururum acelenızmı var
TAMAM dedı doktor neyse uzun oldu kesıyım artık gece 02:30 da hastaneye gıttım oglen 11:55 te bebegımı agrısız sızısız dogurdum kapıda sabaha kadar aglayan eşimi goremem dışında hıc bır ozel sorunum olmadı Allaha ŞUKUR DEVLET OLDUGU İCİN HASTANEM BIR GUN SONRA ZIYARETCI GELDI VE OGUNDE CIKTIM ZATEN