İbrahim Tatlıses, kızı Elif Ada ’nın annesi Ayşegul Yıldız ’la yeniden evlenecek.

Unlu şarkıcı İbrahim Tatlıses, kızı Elif Ada ’nın annesi Ayşegul Yıldız ’la yeniden evlilik hazırlığı icinde. Unlu turkucunun 2015 yılının ilk aylarında bir kez daha eski eşiyle evleneceği iddia edildi.

YENİDEN EVLENİYORLAR

Haberturk'un haberine gore, Tatlıses, once fizik tedavi icin ABD ’ye gidecek. Yılbaşından sonra yurda donecek olan unlu turkucu, Yıldız ’la tekrar nikah masasına oturacak.

Uğradığı silahlı saldırı sonrası ağır yaralanan İbrahim Tatlıses, henuz tedavisi surerken 27 Eylul 2011 tarihinde uzun yıllar birliktelik yaşadığı Ayşegul Yıldız ’la apar topar nikah masasına oturmuştu.

2 YIL EVLİ KALDILAR

İbrahim Tatlıses ile Ayşegul Yıldız ’ın Elif Ada ismini verdikleri kızları 9 Nisan 2013 ’te dunyaya gelmişti. Ancak Tatlıses, eşinin dunyaya bir kız cocuğu getirmesinden sonra, evliliğinin ikinci yılında Kucukcekmece Adliyesi ’nde tek celsede boşanmıştı. Şiddetli gecimsizlik gerekcesiyle boşanan ciftin duruşması sadece 15 dakika surmuştu.

Tatlıses boşanma sonrası yaptığı ilk acıklamada "Siz hayatınızda bu kadar sessiz sedasız ve kaliteli bir boşanma gordunuz mu? Ben gormedim"
demişti.

"BOŞANMAYI BEN İSTEDİM"

Ayşegul Yıldız, 2 yıllık eşi İbrahim Tatlıses'le surpriz boşanmalarının perde arkasını şu cumlelerle anlatmıştı: "Kullandığı ilaclardan dolayı bazen ses tonu yuksekliyor. Kızımız Elif Ada'nın huzurlu bir ortamda buyumesi icin boşanmayı ben istedim. 15 yıldır hep sustum. İlişkimiz ve evliliğimiz boyunca tek kelime etmedim. Evlendiğim icin 1 gun bile pişman olmadım. Bendeki sevgisi hic bitmeyecek.

Evliliğimiz suresince aldatılmadım. Buna eminim. İbrahim Bey bir başkası ile mutlu olmayı secerse de buna uzulmem. Derya Tuna'ya donerse asla kırılmam. Kızmam..."

Kaynak:Milliyet