Acun Ilıcalı ’nın Adriana Lima ’yla aşkı son bir haftanın en cok konuşulan haberiydi. Ilıcalı sessizliğini korurken Adriana ’yı kuliste kıstırıyorum
Bu Lima ’yla ucuncu karşılaşmamız. İki yıl arayla İstanbul ’da roportaj yapmıştık. Hatta son gelişinde onu havaalanında karşıladık, helikopterle İstanbul semalarında dolaşırken konuştuk. Beni Victoria ’s Secret ’ın kulisinde gorunce cok şaşırdı “Seni hatırlıyorum”dedi hemen. Sacları maşayla dalgalandırılıyordu, sorularımı sormak icin hemen yanına iliştim. Once gunun anlam ve ehemmiyetine ilişkin duygularını aldım: “Victoria ’s Secret Fashion Show benim icin ve tum dunya icin en onemli moda olayı. Yeni yıl duygusuyla ozdeşleşti. Yakında Noel Baba ’yı tahtından ederiz.”
Gergin gorunuyordu, hatta uzgun... “Her sene şov oncesi biraz gergin, fazlasıyla heyecanlı oluyorum. Bu, hic azalmıyor” dedi ama beni pek tatmin etmedi. Vucut olculerine gore uzerine tasarlanan 2 milyon dolarlık tasarımı gururla taşıyacağını anlattı, sonra ben fasulyenin faydalarına geldim. Yumuşak bir gecişle “Turkiye deyince aklına ne geliyor?” diye sordum.
“Turkleri cok seviyorum. İstanbul ’a gelince kendimi harika hissediyorum. Brezilya ve Miami ’den sonra ucuncu evim İstanbul. Enerjisine bayılıyorum”diyerek cevaplayınca pası aldım ve soruyu patlattım: “Turkiye ’de yakında Acun Ilıcalı ile evleneceğiniz konuşuluyor. Gelinimiz olacak mısın?”
OZEL HİCBİR ŞEY YAPMADIK
Başımızda dikilen uc gardiyan menajer uzerime atlıyor. “Ozel hayatı hakkında konuşmuyor”, “Bu soruyu gecelim” “Evet, son sorunuzu alabilir miyiz?”bağrışmaları arasında ortaokul İngilizce dersindeki oğretmenler gibi “True or false Adriana?” (Doğru mu yanlış mı?) diye bağırıyorum.
Adriana “Ben bu gazeteciyi tanıyorum. İlk ve son kez cevap vereceğim” diyerek menajerlerini susturuyor, acıklamasını yapıyor: “Ben Acun ’la birlikte değilim. Hic cıkmadık, buluşmadık, ozel hicbir şey yaşamadım, beraber olmadım. Evlilik dedikoduları koca bir yalan, cok aptalca. Acun benim sadece arkadaşım.”
Kaynak :Hurriyet - Roportaj : Sibel Arna