EkşiSozluk yazarları "Bu Tarz Benim" programıyla ilgilicok carpıcı iddialarda bulundu. Bakalım bu iddiaya ne yanıt gelecek?..
İşte EkşiSozluk'teki o iddia...
"Oncelikle haberimize başlamak icin ezgi baylar kimdir? Oyle zengin bir ailenin gelini o yarışmada ne arıyor?
Arkadaşlar daha once de soylediğim gibi ezgi baylar cok şanslı biri. Bir kere kocası yakışıklı cok zengin bir ailenin gelini ve en onemlisi de el ustunde tutulan bir gelin.
Bir dediği iki edilmeyen gelin.
Ezgi Baylar'ın kayınvalidesi Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş'ın en onemli muşterilerinden. ayrıca kayınpederi Show TV'nin de sahibi olan Ciner Holding'in yonetim kurulu başkanı Turgay Ciner'in arkadaşı...
Baylar kendi markasıyla cok yakında hazır giyim sektorune girmek istiyor. Fakat bu bolumun başına Ezgi Baylar'ı gecirmek istiyor.
Bunun icinde aile tum imkanlarını seferber etti ne yapıp edip Ezgi Baylar'ı 1. yapacak.... Fakat bu yarışmada Nur Bozar varken Ezgi 1. olursa bunun pek hoş karşılanmayacağı biliniyordu.
Zaten Nur Bozar yarışmadan ayrılmasaydı yarısı halk oyu yarısı juri oyu deil... 1.yi tamamen juri oyuna bağlayacaklardı. Zaten o yuzdendir o kural Nur Bozar'ın ayrılacağı programda acıklandı.
Ezgi'nin kaynanası o gun Ezgi ile beraber sete gelir. Ve Kemal Doğulu'ya cekime kadar vaktin var mı sacımı yaptıracam der. Kemal Doğulu sacı yapmaya basladıktan sonra; kaynana Baylar, Kemal'e 'Ya musaitsen ozel birsey konusacağım' der. Tabi ondan sonra ozel ne konustular kimse bilmiyor.
Bilinen bir şey o gun Kemal Doğulu durup dururken hic birsey yokken Nur ile munakaşaya girer o bolumleri izlediniz zaten. (Sen buranın prensesi deilsin dediği yayın) Şimdi orda Kemal'in ne yapmak istedigi belli. Nur sakinligi ile sevildi. Eğer Nur'u kızdırırsa halkın desteğini
kaybettirecek ve aynı anda diger jurilerinde Nur'a karşı farklı bakmalarını sağlayacak.....
Zaten neler olduysa o gunden sonra dikkat etmişsinizdir. Nur sadece zoraki 2 yıldız aldı. Hem de juri bizim dedigimiz gibi giyinmişsin. Evet o pantolon sana yakışmış. Sacın, makyajın cok guzel deyip tarzsın demedi.. Ve taktik yapıp 2 ye 1 tarz değilsin dediler genelde... Burdan soruyorum Kemal Doğulu o gun ozel ne konuştunuz? O gun o gorusmeden sonra tesadufmuydu durup dururken Nur'a atar yapmanız? Lutfen cevap verin...
Ekşi Sozluk
Nurbanu Sultan
Bu Tarz Benim KK icin tıklayınız!