Ekranların fenomen yarışması Bu Tarz Benim Birincisi merakla beklenen Buyuk Final gercekleşti. Bu Tarz Benim Buyuk Finalinde kazanan isim kim oldu? Bu Tarz Benim yarışmasının birincisi hangi isim oldu? Bu Tarz Benimde odulu kim kazandı? Merakla beklenen Bu Tarz Benim buyuk final ile ilgili butun detaylar haberimizde…
Show TV ekranında yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasının Buyuk Finali bu akşam ekrana geldi. Yayınlandığı gunden beri Turkiye gundeminin onemli tartışma konularından birisi haline donuşen Bu Tarz Benimde birinci belli oldu. Adeta tum Turkiye ’nin kitlendiği Bu Tarz Benim buyuk finalinde kazanan isim kim oldu?
Hafta ici her gun Show TV ekranında yayınlanan ve cumartesi akşamları da eleme gecesi duzenlenen Bu Tarz Benim birinci sezonu sona erdi. Bu Tarz Benimde 13 kadın yarışmacı giyim tarzları ile juri karşısına cıkıyor ve aldıkları yıldızlara gore yarışmada kalmaya hak kazanıyordu. Eleme gecesinde ise juriden en duşuk puanı alan ve yarışma arkadaşlarının elenmesini istediği isim juri karşına yeniden cıkıyordu. Jurinin kararına gore her hafta bir yarışmacı Bu Tarz Benime veda ediyordu. Juri uyeliğini ise unlu modaca Nur Yerlitaş, stil ikonu İvana Sert ve unlulerin kuaforu Kemal Doğulu yaparken Bu Tarz Benim ’in sunuculuğunu ise Oyku Serter ustleniyor.
Bu Tarz Benimde yarışmacılar sadece giyim tarzları ile değil aynı zamanda yaşadıkları tartışmalarla da gundemden duşmedi. Sosyal medya uzerine geniş kitleler tarafından desteklenen yarışmacılar, Bu Tarz Benim dışında dizi ve programlarda da yer almaları ile dikkat cekti. Rekabetin fazla olduğu ve yarışmacılar arasındaki kıskanclığın gozle gorulur şekilde yansıtıldığı Bu Tarz Benimde birinci sezonun sonuna Buyuk Final gecesi ile gelindi. Peki, Bu Tarz Benim yarışmasının birincisi hangi isim oldu?
Bu Tarz Benim Final 1. TUR
Ezgi Baylar

Hande Yener - 4
Kemal Doğulu - 4
İvana Sert - 4
Uğurkan - 4
Nur Yerlitaş - 4
1. TUR
Ayşenur Balcı

Hande Yener - 4
Kemal Doğulu - 4
İvana Sert - 4