Turk Sineması'nın onemli isimlerinden Hulya Kocyiğit, onceki gun Etiler'de bir kafede yardımcılarıyla iş toplantı yaptı. Masada elinden sigarasını duşurmeyen sanatcı, mekan cıkışı kendisine yoneltilen soruları ayakustu yanıtladı. Kocyiğit, Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş surecini anlatan 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde 'Ertuğrul Bey'i canlandıran damadı Engin Altan Duzyatan'ın performansını nasıl bulduğu şeklindeki soruya ”Maalesef diziyi izleyemedim. O saatte bir vakfın gecesi vardı, oraya destek vermek icin katılmam gerekiyordu. O yuzden izleyemedim. Ama bugun tekrarı verilecek izleyeceğim. Galiba trend-topic olmuş..." Altan'ın resimlerini gordum, fragmanını izledim. Kostumlerini cok beğendim. Muhteşem bir dizi olacağına inanıyorum. 'Muhteşem Yuzyıl' dizisinde o ihtişamı gorme fırsatı bulduk. İnanıyorum ki 'Diriliş' ondan bir adım daha ileriye gider” cevabını verdi. Kocyiğit, son zamanlarda cokca tartışılan Osmanlı'nın zorunlu ders olarak okutulmasıyla ilgili bir soruya ise “Ben zorunlu ders olarak algılamadım onu. Herhalde secmeli derstir. Daha henuz kesinleşmiş bir şey yok. Bu şekilde cıkıp cıkmayacağını henuz bilmiyoruz. Bu konuda bir tavsiye var, alınmış bir karar yok. O yuzden konuşmamın bir anlamı yok herhalde” diyerek konuyu geciştirmeye calıştı. Unlu sanatcı, meme kanseri tedavisi goren kızı Gulşah Alkoclar'ın sağlığıyla ilgili olarak ise “Benim icin şu anda kızımın hayatı onemli. Sağlığıyla meşkulum. Tedavisi devam ediyor. İnşallah iyi olur. Şu anda tedavisi burada devam ediyor. Amerika'ya belki ameliyatı icin gidebilir. Doktorlarıyla temas halindeyiz. Ama ne zaman ameliyat olacağını doktorlar soyleyecek” dedi. Kocyiğit, cok fazla sigara ictiğinin hatırlatılması uzerine ise “Ben de kendime hic yakıştırmıyorum. Bırakmak icin caba harcıyorum ama cokta başarılı olamıyorum”diye konuştu.
Erkeklerin Kadınlarda Sevmediği Makyaj Ceşitleri Tıklayınız!
Beren Saat makyajsız goruntulendi Tıklayınız !
Turk Unlulerin Makyajsız Halleri icin tıklayınız!
İŞTE HULYA KOCYİĞİT'İN MAKYAJSIZ HALİ