Kimse iş vermeyince Caner kofteci oldu!
Bir donem ‘Benimle Evlenir Misin? ’ yarışmasıyla unlenen Caner Toygar, kofteci oldu. Caner, ‘Medyatik olduğum icin kimse bana iş vermiyor. Ne yapalım, biz de bu işi yapıyoruz ’ dedi

Serkan Ozturk-OZEL?HABER

Dokuz yıl once katıldığı “Benimle Evlenir misin?” yarışmasıyla tanınan ve bir donemin medyatik isimlerinin başında gelen Caner Toygar, koftecilik yapmaya başladı. Son olarak bir televizyon kanalında sunuculuk yapan Caner ’in televizyonculukta işler istediği gibi gitmeyince kendisine yeni bir yol cizdiği ortaya cıktı.
Caner, Ataşehir ’de bir oto sanayi sitesinin yanında kucuk bir kofteci dukkanı actı. Sunuculuk işini sponsor anlaşmazlığı nedeniyle bıraktığını acıklayan Caner, bir ay once actığını soylediği koftecide aynı zamanda tezgahın başına gecerek gelen siparişlerle de bizzat kendisi ilgileniyor.
Caner, neden kofteciliğe başladığını “Medyatik olduğum icin kimse bana iş vermiyor. Ne yapalım biz de bu işi yapıyoruz. Ekmek paramızı kazanıyoruz” sozleriyle acıkladı. Bundan sonra televizyonda yer alıp almayacağı sorusuna ise Caner, “Sacma sapan dizi teklifleri geliyor. Son olarak jigolo rolunde oynamamı istediler. Boyle şeyler bana ters geldi ve o yuzden o teklifleri kabul etmedim. Ben boyle de mutluyum” şeklinde konuştu.

Kafasında bardak kırmıştı
Caner Toygar, 2004 ’te katıldığı “Benimle Evlenir Misin?” programında partneri Tulin ile yaşadığı ilişkiyle unlenmişti. Caner, aynı yıllarda katıldığı canlı yayınlanan bir programda kafasında bardak kırarak akıllara kazınmıştı. Caner album dahi cıkarmıştı.(milliyet)

Yıldızı Sonen Şohretleri Gormek İcin Tıklayınız