Ulan İstanbul dizisinin guzel Yaren'i Şebnem Bozoklu ip incecik oldu. Şebnem Bozoklu iki ayda 15 kilo verdi. Peki bu kadar kısa bir zamanda nasıl bu kadar hızlı kilo verdi. Şebnem Bozoklu oyle bir diyet yaptı ki kilolarını 'patır patır' verdi. Butun kadınlar Şebnem Bozoklu'nun bu muhteşem sonuclar veren diyetini cok merak ediyor. Şebnem Bozoklu paleo diyetiyle kilolalarından kurtuldu. Şebnem Bozoklu oyle bir beslendi ki işlenmemiş gıdalardan başka hicbir şey yemedi.
Unlu oyuncu Şebnem Bozoklu, kick boks ve paleo beslenme bicimiyle iki ayda 15 kilo verip 52 kiloya duştu.Şebnem Bozoklu, iki ayda fazla kilolarından kurtuldu.
Spor yapıp duzenli beslenen unlu oyuncu, 15 kilo verdi. 67 kilodan 52 kiloya inen Bozoklu, şoyle konuştu: "Kick boks, cocukluk hayalimdi ve hep yapmak istediğim bir spordu. Bir suredir dunya şampiyonumuz Apache Serkan ile calışıyorum. 30'umdan sonra fırsat buldum. Bence antrenmanı en zevkli spor. Ayrıca paleo beslenme bicimiyle besleniyorum. Yıllardır yapmam gereken şeyin bu olduğunu fark ettim. Kick boks ve paleo bana hic zorlanmadan iki ayda 15 kilo verdirdi."

Bozoklu, paleo beslenme bicimini ise şoyle anlattı: "İşlenmiş hicbir gıda tuketmiyorum. İşlenmemiş gıdalarla besleniyorum. Meyve, sebze ve proteinleri en saf haliyle yiyorum. Gluten alerjim olduğu icin buğday ve un tuketmiyorum." (milliyet)
Paleo Diyeti Hakkında Herşey yazımızı okumak icin tıklayınız