Arkadaşlar, 4 ay once doğum yaptım, şukurler olsun hamileliğimin başından beri bilincli bir anne olmaya gayret ettim, dr'mun ve okuduğum kitaplar vasıtasıyla ozellikle anne karnında 6-7. aylardan itibaren elimden geldiğince stresimi ve uzuntumu bebeğime yansıtmamaya calıştım. Bol bol klasik muzik dinlettim ki bebeğin gelişimini olumlu yonde etkilesin diye, fırsatım oldukca da oğlen uykusuna yatmaya calıştım.Tabii evde olan bir anne olduğum icin calışan annelere gore daha şanslıydım itiraf ediyorum. Hergun mutlaka kan-demir ilacımı + elevit vitamin+ omega 3'mu alıyordum( tabii taze balık yesem cok daha iyi ama haftada 3-4 gun zor oluyor )
Nihayet doğum yaptım emrem'e : 4kg 210 gr. ( 53.5 cm boy )

)) Allahım da yardımcı oldu.35 yaşımda ilk bebeğim cunku.
Doğumdan sonra dr'um yine uzuntunu ve sinirli halini bebeğe yansıtma hem hisseder hem de sutunu etkiler dedi, uzulduğum zamanlar cok oldu nekadar yansıtmamaya calıştım bilmiyorum gercekten...Ama şuna kesinlikle inanıyorum artık, bebekler herşeyi hissediyorlar, ozellikle kotu enerjisi olan kişilerden ve ortamlardan etkilenip sebep yokken ağlama krizine giriyorlar. Sinirli insanlar onları da etkiliyor, buna inanın...