Cağla Şikel, Emre Altuğ icin "Cok şehvetli bir aşk yaşadık. Hala da onun tohumlarını yiyoruz" diyordu. Ancak cift ucuncu bir kişinin ilgisi olmadan boşanmaya karar verdiğini acıkladı.

Cağla Şikel ile Emre Altuğ ruya cift olarak anılıyordu. İki unlu ismin sorun yaşamadan beraber olacağına ornek olarak gosteriliyordu. Verdikleri soyleşilerde birbirlerine olan aşklarını defalarca dile getirmişlerdi. Ancak bu peri masalı 5 cumlelik bir acıklamayla sona erdi. Ciftin basına yaptığı acıklama şoyleydi: "Uzulerek belirtiyoruz ki, 7 yıllık suren evliliğimizin yol ayrımına girdik. Biz, buyuk bir aşkla ve tarifi mumkun olmayan bir sevgiyle evliliğimizi devam ettirdik ancak surec sonunda anlaşarak ayrılmaya karar verdik. Bundan sonraki hayatımızda da her zaman birbirimizin yanında olarak goruşmeye devam edeceğiz. Beraber gecirdiğimiz değerli yıllar icin birbirimize minnettarız. Bu ayrılığımızda herhangi bir ucuncu kişinin ilgi ve alakası soz konusu değildir."

EMRE ALTUĞ TEK GECELİK DİYE BAŞLAMIŞTI

Cağla Şıkel ’le Emre Altuğ ’un aşkı 2004 yılında başladı. İlk olarak Okan Bayulgen'in programında karşılaştılar. Emre Altuğ tanışmalarını şoyle anlatmıştı: “Okan, kıza cok yuklenmişti, ben de onu koruyamadım diye kendi kendime sinir olmuştum. Bir tanışıklığım yoktu gerci ama yine de biraz arka cıkabilirdim. Canlı yayında, program sahibine karşı gelmek antipatik oluyor. Bir de sanırım, "Değer mi?" diye tereddut ettim. Sonra başka bir programda yine bir araya geldik: "Merhaba, merhaba… Cağla, başta, tamamen erkekce bir icguduyle yaklaştığım bir kadındı. Bir gece, bilemedin birkac gece goruşuruz, birlikte oluruz diye duşundum. Sonra... Tanımaya başladım ve inanamadım. Benim tanıdığım Cağla, gazetede haberleri cıkan o unlu manken kızdan cok farklıydı. Magazin basınından tanıdığım Cağla Şikel'in ne ilişki ne da sadakat kavramıyla uzaktan yakından bir alakası yoktu. Her şeyi son derece yuzeysel yaşayan biri olduğuna iddiaya girebilirdim. Ama işte boyle onyargılarla yaklaştığım bir insan, cok kısa surede, kilitlenip kaldığım bir kadın haline geldi. Ve kafam karıştı. Hangisi doğruydu? Magazin basınından tanıdığım manken Cağla Şikel mi? Yoksa, benimle diz dize mac izleyen kız mı? Soyluyorum işte, ben Cağla'yı kimseyi sevmesi mumkun olmayan, alevere dalavere bir kadın olarak goruyordum. Demek ki, bana satılan manken Cağla Şıkel imajına, ben inanmıştım. Ve karşımda inanılmaz iyi niyetli, hatta saf birini bulunca "N'oluyoruz?" dedim. Ben de oyle toy bir delikanlı değilim. Karşı cinsle 20 senedir ilişkisi olan bir adamım. Once "Oynuyor bu!" diye duşundum. Hatta Cağla'ya da, "Sakın ha, benimle uzun uzadıya bir ilişki duşunme cunku ben boyle bir şeyi aklımdan bile gecirmiyorum" dedim. İtiraf edeyim ki, bu anlamada hicbir kadına Cağla'ya davrandığım kadar kotu davranmadım. Ayrılıyorum, geri donuyorum, "Hadi tamam birlikteyiz ama hayatı zindan ederim sana" diyorum, muthiş gel-gitler yaşıyorum. Ama sonunda ikna oldum. Ve ona cok ama cok aşık oldum.”

SAATLERCE ANLATILACAK ŞEHVETLİ BİR AŞK
Ciftin ilişkisi bir kus bir barışık uzun sure devam etti. Cift en sonunda 10 Ağustos 2008 tarihinde evlendi. Cağla Şikel bu donemleri şoyle anlatıyordu: “Bana bir donem hep Emre Altuğ soruldu. Git gelli donemlerimizde, ayrıldığımız da barıştığımızda mutluyuz dediğimizde bu soruldu. Emre ’ye de bana da ilk sorulan sorular bunlardı. Ben bunu tarif ederken biraz fazla şehvetli olabilirim. Cok şehvetli bir aşk yaşadık. Hala da onun tohumlarını yiyoruz. Cok zor birbirimize guvenimizi kazandık. Aşkın en acıtan ağlatan halini de yaşadık. Ben muzikler acıp ağladım. Lisede yaşanan aşklar kadar heyecan verici ama bir o kadar da ilk aşktan ayrılırsın ya ayrıldığım zamanda aynı acıyı yaşatan şeyler oldu. Gunlerce ağladığım oldu. Ben o donemde cok yorulduğum icin ağlıyordum. Vazgecmeye hic niyetim yoktu. Birbirimize olan guvenimizi kazanmamız icin cok caba sarf ettim. Buna değer olduğumuzu, değeceğini, evleneceğimizi soyluyordum. Ama Emre inanmıyordu. Ben cok inandığım icin ona da inandırmak istedim. Oyle bir adam istiyordum ve onun icin duygusal anlamda onun peşinden koştum. Her zaman sorulduğunda da sayfalarca yazarım. Saatlerce de anlatılmaya değer bir aşk…Onu ben ayarladım.“

AYRILDIĞIMIZI GORDUM AĞLAYARAK UYANDIM
İkili hakkında sık sık boşanma haberleri cıktı ve onlar bu haberleri devamlı yalanladı. Emre Altuğ, Cağla Şikel icin "O benim icin buyuk şans. Cunku cok eğlenceli bir kadın. Cunku cok guzel bir kadın. Cunku cok iyi niyetli bir kadın. Cunku benim cevreme cok uyum sağlamış bir kadın. Ve tenine dokunmaya kıyamadığım bir kadın. Daha ne olsun?“ diyordu. Yine Cağla Şikel, bir boşanma iddiasını yalanlarken şoyle demişti: “Ayrılık haberleri reklam olabilir” diyorlar. Ne Emre ne ben boyle bir şey yapmadık. Hayatım boyunca boyle bir şey yapmadım, boyle insanların arkasında durmadım. Benim ciddi menajerim yok, ablam ilgileniyor. Oyle bir insan olmadım. Olsaydım farklı bir noktada olurdum. Bir ara ayrı ayrı geceleri cıktığımız zamanlar oldu. Birbirimize huzur verip guven duyduğumuz surece kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum. Emre ’nin erkek arkadaşları, benim kız arkadaşlarım var. Ben kulağımı tıkamış vaziyetteyim. İnsanoğlu etkileniyor ve uzuluyor. Gerceklik payı olmadığı icin. Boyle şeyler eskide kalmış sanıyordum. O gunlerde bir gece bu konu ruyama girdi. Ayrıldığımızı gorduğum, ağlayarak uyandım. Ne gerek var boyle bir şeye. Ruyası bile ben cok uzdu.“

ŞOHRETLİ İNSANLARIN EVLİLİĞİ

Cift şohretli oldukları icin hep goz onundeydi. Cağla Şikel ’in kıskanc olduğu biliniyordu. Şikel ilişkilerini şoyle anlatıyordu: “Bunun sorununu yaşamadık. Emre ve Cağla olarak yaşıyoruz. Emre Altuğ binlerce hayranı, şarkıları dillerde olan bir star, ama ben o adamla birlikte değilim. O adam benim icin sahnede star ama evime girerken kapıda egolarını bırakmış biri. Benim kocam, hayat arkadaşım. Ben zaten sıfırın altında mutevazi olduğum icin Emre ile Cağla yoldan gecen herhangi bir insan gibi yaşıyoruz. Arkadaşlarımızla olduğumuzda da oyleyiz. Taa ki kamera yanana kadar. Işık sonduğu zaman aynen devam."

COCUKLAR EVLİLİĞİ NASIL ETKİLEDİ?
Ciftin iki cocuğu bulunuyor. Cağla Şikel cocukların evliliği nasıl etkilediğini şoyle anlatmıştı: "Emre ’yi bilmiyorum ama benim hayatımda planlıydı. İki cocuğum olsun cok istiyordum. Hatta bir kız bir oğlum olsun istiyordum. Ama şimdi iyi ki de 2 oğlum olmuş diyorum. Hayatımın en guzel donemimi yaşıyorum. Evleneceğim, cok guzel bir evliliğim olacak, iki cocuğum olacak hep kucuklukten beri hayalimdi. Kız olursa adı Tuvana olacak, erkek olursa bilmiyorum demiştim. Allah iki erkek nasip etti, cok mutluyum. Gercekten iki cocuğa bakabilmek cok zor. Ben evde yemek yeme haricinde evde 10 dakikadan fazla oturamıyorum. Oturmadım, oturmuyorum. Zaten calıştığımızdan kısıtlı zaman olduğu icin, en kaliteli zamanı gecirmek icin caba gosteriyorum. Kendime kızıyorum, ancak boyle mutlu ve huzurlu oluyorum. Cok cok zor. Cocuk muthiş bir olay, evde surekli bebek olsun isterim. Ona sağlıklı sevgiyi ve hayatı verebileceksek eğer, bir cocuk daha olabilir. Emre ’ye bir programda “Cağla sizi kıskanıyor mu?” diye sormuşlar. Eskiden kıskanıyordu, ancak artık kıskanmıyor, “kadraja ben girmeye calışıyorum” demiş Uzay 7 aylıktan beri bana cok duşkun. Kuzey doğduğunda surekli başında beklerdim en cok beni sevsin diye. Benim anne olduğumu ne zaman anlayacak diye gozunun icine bakardım. Beni sevecek mi diye kafayı yerdim. Uzay ’la o kadar ilgilenemedim. Cunku ilgi ikiye bolundu. Ancak ona rağmen yedinci ayda cocuk bana bitti. Bana bir bakışı var, Emre bana bugune kadar boyle bakmadı. Hayatım boyunca bana kimse boyle bakmadı. Oyle bir duygu, oyle bir bakış olamaz. “Aşığım, hayranım, muhtacım, oluyorum ya…” diye bakıyor. İnanılmaz bir duygu. Evde 2 cocuk biri pacamda, biri tepemde. Emre ’de koltukta bize oyle bakıyor. Kıskanması cok normal. İkisi de cok anneci…Emre cok iyi baba, o kadar iyi zaman ayırmayı biliyor ki, cok dikkat ediyor. Evlilik başka bir şey, cocuklu aile başka bir şey. Evliyken halen flort ediyor gibi yaşayabilirsiniz, ama cocukların olduğunda gercekten aile kavramını yaşamaya başlıyorsun. Bizim ilişkimiz uzerindeki etkisi; sevgimizi, saygımızı, birbirimize hayranlığımızı daha cok arttırdı. Cok mucizevi duygular yaşatıyorlar…"

EVLİLİKTE BASKIN TARAF KİMDİ?
İkilinin evliliğinde baskın olan tarafın kim olduğu tartışıldı. Cağla Şikel evin icindeki durum icin şunları soylemişti: “Cok bilmiyorum bunu dışarıdan birinin gormesi lazım. İkimizin de baskın olduğu kesin. Yeri geliyor benim onun bir kelimesine ihtiyacım oluyor. O bana yana yakıla gozumun icine bakıyor bir şey soyleyeyim diye. Biraz karşılıklı aslında. Bu paylaşım bizim aramızda ciddi işbirliği yapıyoruz. Konusunda gore değişir. Cocuklarla ilgiliyse ben ama mutlaka Emre ’nin onayı olmanda olmaz. Gercekten inanıyorsa guveniyorsa tamam der. İstemediği bir şey icin sen istiyorsan oyle olsun demez. Gercekten inanıyorsa bana ve guveniyorsa tamam der. Ben de aynı şekilde. O hayır diyorsa ben evet diyorsam ona evet dedirtmek icin uğraşırım."

MADDİYAT

Altuğ-Şıkel cifti hakkında en cok merak edilen konulardan biri de ayrılıktan sonra para
durumunun ne olacağı. Cağla Şıkel daha once yaptığı acıklamada „Bizim ortak bir havuzumuz var. Onu cocuklar icin yarattık. Sen bunu ben bunu harcayayım senin harcamaların bu olsun diye bir şey yok. O sırada kim musaitse evin alışverişi cocuğun giderleri o veriyor. Her şey ortaktır. Bir hafta o iki hafta ben alışveriş yaparım“ demişti.
UCUNCU ŞAHIS MI?

Evliliğin neden bittiği konusunda 'ucuncu bir kişi' olduğuna dair bir cok yorum yapılıyor. Ama ikili yaptıkları ortak acıklamada "Bu ayrılığımızda herhangi bir ucuncu kişinin ilgi ve alakası soz konusu değildir" diyerek bu iddiayı kesin bir dille yalanladı.

Kaynak:Radikal