Unlu popcu Sıla, 1 yıldır aşk yaşadığını ve cocuk sahibi olmak icin evlenmek istediğini duyurdu.

Pop dunyasında geleceğin Sezen Aksu'su olarak adlandırılan şarkıcı Sıla ozel hayatına dair ilk kez kendi ağzından bir acıklama yaptı.

Haberturk'ten Omur Sabuncuoğlu'na bir roportaj veren Sıla 1 yıldır buyuk bir aşk yaşadığını, cocuk istediği icin de evlenmeyi duşunduğunu itiraf etti

İşte Sabuncuoğlu'nun Sıla roportajındaki o bolum:

AŞIK OLDUĞUNU SOYLEDİ

Aşka bakış acınız nasıl?

Cok severim aşkı. (Guluyor) İnsanın butun hucrelerini yenileyen, hayata bakış acısını değiştiren bambaşka bir şey. ‘Aşk efendi ’, dunya bir tarafa, aşk bir tarafa cumlesini rahatlıkla kurabileceğiniz bir kişidir. Seviyoruz kendisini.

Sık Âşık olur musunuz?

Olmam. İnsan once Âşık olduğunu duşunuyor sonra Âşık olduğunu zannettiği şeylerin aşk olmadığını goruyor ve oturuyor bir daha duşunuyor. Doğru insana catana kadar o surec devam ediyor.

EVLENMEDEN COCUK SAHİBİ OLMAM

Sizde aşkın belirtileri nelerdir

Ben hayata daha pozitif bakıyorum galiba. (Kahkaha atıyor) eşeleniyorum, keyfim yerine geliyor.

Şu donem bu belirtileri yaşıyor musunuz?

Yaşıyorum evet.

Aşıksınız yani?

Aşığım evet. Bu da ozel hayatımla ilgili verdiğim ilk ve tek acıklamamdır. Evlenmeden cocuk sahibi olmak İstemem acıkcası. Bu memlekette yaşadığım icin değil, başka yerde olsam da istemezdim. Cunku cocuk, aileyle ve o sıcaklıkla, sevgiyle, anne babanın guzelliğiyle buyumesi gereken bir birey.