Bu Tarz Benim'de 'canlı' skandal!

Bir haftadır canlı yayınlanacağı duyurulan Bu Tarz Benim'in finali banttan verildi. Bant yayında seyirciden SMS istendi. Sadece birincinin acıklandığı bolum 15 dakika canlı yayınlandı. Juri, eski yarışmacılar ve seyirci canlı yayında yoktu. Canlı yayın esnasında Nur Yerlitaş başka bir mekanda kahve icerken fotoğrafını paylaştı. Fan forumlarında ve sosyal medyada kanala tepki yağdı.

Bu yıla damgasını vuran, cok sevilen ama aynı zamanda cok eleştiri alan, tartışılan Bu Tarz Benim yarışmasının dun akşamki finali izleyiciler arasında hem buyuk hayal kırıklığı yarattı hem de bu denli populer olan programlarda hic gorulmeyen bir canlı yayın skandalına sahne oldu.

Yarışmanın yayınlandığı kanal bir hafta boyunca cumartesi akşamı saat 20.00'da final gecesinin canlı yayınlanacağını duyurdu. Yarışmanın finalinde yarışmacıları destekleyenlerin SMS ile de oy vereceği acıklandı.

Ancak final gecesi gece yarısına kadar banttan yayınlandı. Bant yayında yarışmacıların destekcilerinden surekli SMS atmaları istendi. Yayın banttan devam ederken sosyal medyada canlı yayın konusunda adeta infial yaşandı.

Yarışmacılar icin SMS oyu atanların mesajları geri donerken, boyle bir munara olmadığına ilişkin uyarı mesajları geldi. Yarışmacıların fanlarının forumlarında bu duruma buyuk tepki gosterildi.

SEYİRCİ VE JURİ BANTTA VAR, CANLIDA YOK!

Bant yayında elenen yarışmacılar, seyirci ve juri tam kadro ekranda gorunurken, gece yarısı başlayan canlı yayında ne juri, ne seyirci ne de eski yarışmacılar studyoda yer almadı.

Sadece Bu Tarz Benim'in sunucusu Oyku Sertel, yarışmacılar Aycan-Nurcan Şencan kardeşler, Ezgi Baylar ve Ayşenur Balcı studyoya geldi. Juri uyelerinden ise kimse katılmadı. Finali Aycan-Nurcan Şencan ikiz kardeşler kazandı.

NUR YERLİTAŞ O SIRADA BAŞKA YERDEYDİ...

Juri uyelerinden Nur Yerlitaş ise Oyku Sertel'in sık sık şu anda saat 12.35 diye anonslar yaptığı sırada Instagram hesabından bir mekanda kahve icerken fotoğrafını paylaştı.
Yerlitaş'ın takipcileri arasında tartışmaya yol acan bu fotoğraf uzerine programın canlı yayınlanmadığını anlayan kimi Instagram kullanıcıları kanala buyuk tepki gosterdi.

Kaynak.Radikal