arkadaşlar herkese merhaba,sizlerle kafama takılan bişeyi paylaşmak istiyorum,fikri ve bilgisi olan benimle paylaşırsa cok mutlu olurum.oğlumun pipisi cok kucuktu bebekken,onceleri henuz bebek olduğu icin daha buyur diyordum boylelikle yıllarda geciyordu.oğlum ne bebkken nede cocukken şişman olmadıda ayrıca. ozamanlar doktorada gosterip endişemi anlatmıştım.doktor bunun normal olduğunu yaşı ilerledikce buyuyeceğini soyledi bu rahatlıkla aradan 3-5 yıl daha gecti ve 8 yaşında sunnet ettirdik( dr. 6yaştan once sunnet ettirmeyin dediği icin )şimdi 9 yaşında sunnetten sonra oğlum gelişti,serpildi cok kuru olan cocuk balıkete yakın bişiy oldu.boyu bana yaklaştı maşallah

.yalnız gelgelelim pipisi halaa aynı budurum cok kotu sunnette olunca iyice duğme gibi kaldı orda ,yumurtalıklarıda kucuk.şimdi henuz hicbişeyin farkında deil ama ergenliğede girdiğinde buyumeyecek die odum kopuyo,bu yaşa kadar pipi neden hic gelişmedi,doktora gosterdim yine, buyur daha diyo

başına boyle bi olay gelmiş arkadaşlar varsa yorumlarını alabilirmiyim.acaba doğru doktoramı gidemedim ben.hormon ilaclarımı gerekiyor bilemedim.