Beni buraya getiren yazıyı paylaşıyorum sizinle

Turkiye ’de internet kullanan bayanların, bilgisayar ya da mobil başında zamanını gecirdiği platformların başında kadın siteleri ve blogları, moda siteleri ve blogları ve tabi ki sağlık siteleri ve blogları geliyor. Bir bayan internet kullanıcısının sosyal medya dışında zaman gecirdiği bu blog ve siteler ziyaretci akını yaşarken kendi aralarında da rekabet icerisindedirler.

En iyi kadın blogu ya da en iyi moda sitesi olmak icin kendi mutfağı icerisinde calışmalar yapan bu site ve bloglardan hepsi en iyi olamaz elbette. Her yarışın yarışcılarından coğu iyi olabilir ama her yarışın tek birincisi vardır.Kadın blogları ve siteleri icerisinde de zamanla verilen emekler doğrultusunda markalaşmış ve en iyiler kategorisine girmeye hak kazanmış olanları şoyle bir inceleyelim. Burada ismini zikredeceğimiz en iyi kadın siteleri kesinlikle resmi araştırmalar ya da juri kararı sonucu oluşan liste değildir. Blog yazarı olarak yaptığımız inceleme ve tanınırlık ozellikleriyle on plana cıkanları sizlerle paylaşacağız…

DEVAMINI Adresi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırarak okuyabilirsiniz: http://adsenseparam.kadinlarkulubu.com.tr/2015/01/en-iyi-7-kadin-sitesi-ve-blogu.html

Benim favorim bugune kadar ***** idi ama Kadınlar Kulubu cok daha renkliymiş

Forum kuralları gereği site ismi yazmadım sonradan okudum noktalı yaptım o yuzden duzenleme işlemi yaptım.