Son donemde kulaktan kulağa yayılan dedikodulara gore Gundeş – Sarraf cifti bir suredir boşanmanın eşiğinde. Son bir haftadır ayrılık konusunda ciddi kararlar alan ciftin yakın zamanda boşanmak icin mahkemeye başvurmaları bekleniyor.
Şarkıcı Ebru Gundeş'in 2010'da evlendiği, kızı Alara'nın babası Reza Zarrab "17 Aralık" operasyonunda ruşvet dağıtmaktan gozaltına alınıp cezaevine konmuştu.
O donem polisin telefon dinlemelerine takılan konuşmaları, Reza Zarrab'ın, Ebru Gundeş'i aldattığını ortaya cıkarmıştı. Ardından Ebru Gundeş'in ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu ile birlikte eşi Reza Zarrab'ı dolandırdığı iddiası ortaya atılmıştı.
Ebru Gundeş'in 31 Aralık 2013 gecesi İstanbul Emniyeti'nde verdiği ifadede "Abimin paraya ihtiyacı vardı. Bende de nakit yoktu. Abimin eşimden para almasına goz yumdum" demişti. Ebru Gundeş'in ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu Reza Zarrab'a "Bana 200 bin dolar ver. Hapisteki adamım Cafer Saran'ı serbest bırakması icin savcıya vereceğim" demiş. Reza Zarrab da 200 bin dolar nakit parayı Cengiz Kumartaşlıoğlu'na vermiş.
Reza Zerrab'ın tutuklanmasının ardından ilk kez ekrana cıkan Ebru Gundeş, canlı yayında eşini boyle savunmuştu: "Cok şaşkın ve uzgun olduğum bir konu. Reza benim cocuğumun babası ve benim de kocam. Biz cok severek evlendik. Biz bir soz verdik iyi ve kotu gunde birlikte olacağımız icin. Biliyorum ki her gecenin bir sabahı var. Biliyorum ki bunun da bir sabahı var. Hayatta herşey hic kimse unutmasın ki insan icin. Daha once cok kotu bir hastalık yaşadım ve 10 gun sonra yine bu kanalda televizyona cıktım. Evlenmeden once de işimi yapıyordum, evlenince de işimi yaptım, bundan sonra da yapacağım. Allahım inşallah bu karanlık gunler cok cabuk gecer; cunku cocuğumun incinmesini istemiyorum. İnşallah cabuk gecer. Beden olarak buradayım ama ruh olarak asla burada değilim cunku icim kan ağlıyor."
Kaynak-Radikal