TV8'in patronu Acun Ilıcalı, kanalında ortaya cıkan skandal uzerine magazin muduru ve servisi ile yollarını ayırdı.

TV8'in muhasebe servisi gectiğimiz yıl sonu hesaplarını kapatmak icin harcırah alarak yurtdışına gitmiş gorunen bir muhabiri cağırarak avans kapatabilmeleri icin pasaportunun yurtdışına giriş cıkış muhurlerinin bulunduğu sayfanın fotokopisini istedi.

SKANDAL ORTAYA CIKTI

Medyaradar'da yer alan habere gore; muhabirin "Benim pasaportum yok. Yurtdışına da hic cıkmadım. Sizden harcırah da almadım. Bir yanlışlık olmasın" ifadesiyle skandal ortaya cıktı.

AVANS TARİHLERİNDE TUTARSIZLIK

Gectiğimiz yıl yurtdışına cıkmış gorulen butun muhabirler tek tek cağrılarak pasaportları kontrol edilerek savunmaları alındı. Şirket icinde başlatılan araştırmada cok ilginc bir skandal ortaya cıkartıldı. Buna gore bazı muhabirlerin hic yurtdışına cıkmadıkları, bazılarının ise yurtdışına cıktıklarını soyledikleri tarihlerle muhasebeden alınan avans tarihleri arasında tutarsızlıklar belirlendi. Ayrıca bazı servis calışanlarının Atılgan Poyrazoğlu'nun talimatıyla ceşitli bankalardan kredi cekerek parayı mudurlerine verdikleri de ortaya cıkınca durum Acun Ilıcalı'ya aksettirildi.

MAGAZİN SERSİVİSİNİ VE DOSTU POYRAZOĞLU'NU KOVDU

İddiaya gore bu duruma cok sinirlenen Acun Ilıcalı Atılgan Poyrazoğlu ve ekibinin işine son verdi. Bu durum karşısında mağdur muhabirler şaşkına dondu. Hem kendi isimleri kullanılarak şirketlerinin mağdur edilmesine adları karışmış, hem de mudurlerinin talimatıyla cekerek kendisine verdikleri kredilerin odeme gunu geldiği icin kara kara duşunmeye başlamışlardı.