Gectiğimiz hafta magazin gundeminin en cok konuşulan konusu Cağla Şıkel ve Emre Altuğ ’un yedi yıllık evliliklerini ani bir kararla bitirmesiydi. Cift, ayrılık sebebi hakkında acıklama yapmadı ama magazin kulislerinde ayrılığın ihanetten kaynaklandığına dair yorumlar yapıldı.

Biz de bundan yola cıkarak unlu isimlere “Siz, evliliğinizi ya da ilişkinizi hangi sebeplerle sonlandırırsınız?” diye sorduk.

İşte unlu isimlere ayrılık kararı aldıran sebepler…

Burcu Esmersoy
‘Sevgi ve saygı bitince ilişki biter ’

Guzel sunucu Burcu Esmersoy ’un iş adamı Başar Savur ’la evlilik yolunda giden ilişkisi gectiğimiz ay son bulmuştu. Başar Savur ’un ailesiyle de tanışan Burcu Esmersoy, ayrılık sebebini bir roportajında “Bundan boyle insanlarda beklenti yaratmak istemiyorum.

İlişkilerimin hepsi ciddi ilişkiler oluyor. Her şey cok guzel gidiyor; ama aşkın bittiği noktada, evlilik icin saygı ve sevginin devam etmesi gerekir ya; onları goremeyince evlenmemek gerektiğini duşunuyorum” diyerek acıkladı.

Ceylan
‘Evliliğin temeli guvendir ’

“İlişkinin temeli guvendir. Benim icin bir ilişkide ya da evlilikte guven olmazsa veya guvenim sarsılırsa o ilişki yurumez. Er ya da gec biter. İkili ilişkilerde en onem verdiğim kavramdır guven.”

Zeynep Beşerler
‘Aldatmak ve aldatılmak sonu hazırlar ’

“Aldatılmak, aldatmak, yalan ve guvensizlik ilişkinin sonunu hazırlar. Bu tur şeyler yaşarsam tahammul edebileceğimi sanmıyorum.”

Yonca Evcimik
‘İhanet affedilebilir ’

“İhanetin duruma ve şartlara gore affedilebilir bir şey olduğunu duşunuyorum. Cunku artık tecrubelerimden yola cıkarak cok buyuk ve keskin konuşmamak gerektiğini oğrendim.

Benim icin bir ilişkiyi sevgisizlik ve saygısızlık bitirir. Cunku bir tarafta bu duygular eksildiğinde, ilişki tek taraflı yurumeye başlar ve bir yerde sekteye uğrar. Onun dışında ustesinden gelinemeyecek bir şey olduğunu duşunmuyorum

Tuğba Ozay
‘Yalan, beraberinde kotuluğu getirir ’

“Yalan ve ihanet ilişkiyi bitirir. Yalan, beraberinde kotuluğu de getiriyor. Guveni sarsıyor. Ben yalanı pembe ve siyah olarak ikiye ayırıyorum. Pembe, masum yalanlar affedilebilir ama diğerleri affedilemez. Cunku daha sonra o kişi doğru bile konuşuyor olsa ‘Acaba yalan mı soyluyor ’ diye paranoyalar oluşuyor.”

Ayşe Tolga
‘İki tarafın ozensizliği ’

“İki tarafın ozensizliği ilişkiyi bitirir. Cunku evlilik onemli bir muessese. Aşk, hormonlarla ilgili bir şey. Karşı tarafla ilgili gercekleri gormeni engelliyor.

Zaten duşunsenize, insan annesiyle, babasıyla hatta kendisiyle bile zor gecinirken karşı cinsle anlaşma fikrin farklı oluyor. O yuzden bence ciftlerin birbirlerinden ziyade kendilerini tanımaları lazım. Karşı taraftan beklentilerini minimuma indirmeleri lazım. Biraz anlayış, biraz ozveri ve her şeyden once saygı ilişkide cok onemli.”

Omur Gedik
‘Aldatılmak ilişkiye zarar verir ’

“Aldatmak, ilgisizlik, saygısızlık ilişkiyi bitirir. Bence her ilişkiye zarar verebilecek kotu davranışlar bunlar. Bunları yaşadığım noktada ilişkiyi bitiririm.”

Kaynak :Hurriyet