doğum sonrası depresyon
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- doğum sonrası depresyon
-
30-09-2022, 17:23:44mrb hnmlar ben yeni uye oldum ve hemen size danışmak istedim.ben doğum yapalı 1 sene oldu ilk zamanlar lohusalık huznu yaşadım hemde şiddetli 3.ayımda duzeldim 2 ay kadar iyiidim sonra tekrar depresyona girdim ve halada ordayım maşallah :/ cok şiddetli deil ama sanki artık benim kişiliğim oldu bole olmak yapıştı kaldı bana nasıl anlatsam şoleki hicbişeyden zevk alamaz oldum,mutsuzum,kendimi değersiz,silik,işe yaramaz hissediyrum (tabi bole hissetmeme eşimin bazı akrabaları sebep oluyo)hissediyorum sanki hic duzelemicekmişim hep bole kalacakmışım gibi geliyo.şundan eminim ben doğum sonrası depresyona yakalandım.doğuma kadar herşey cok guzeldi.bide depresyon yanında okb gibi bişeyimde var herşeyi kafama takıyorum biri laf solese gunlerce kendimi paralıyorum bide cocuğumla ilgili sacma sapan duşunceler geciyo aklımdan istemediğim halde.evde iş yapamaz oldum surekli kendimi yorgun halsiz hissediyorum.cocuğuma sadece ben bakıyorum bana yardımcı olan birileride yok yanımda.pskiyatriye gittim ama emziriyorum ilacda alamıyorum.emmedende kesmek istemiyorum cunku cocuğum memeye cok duşkun ve kansızlığı var anne sutu onun icin cok onemli.napabilirim hic bilmiyorum.1.5 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama o zamana kadar napıcağımıda bilemiyorum insan emziriyokende herşeyi deneyemiyo kısıtlanıyorum.boyle şeyler yaşayan varmı aranızda.sizlere danışmak istedim.artık bole olmak istemiyorum.tek umudum emzirmem bitince ilac tedavisiyle duzelmem.nolur benim halim acaba .(bu arada cocuğumuda coooook seviyorum)