biyolojik babam ben annemim karnındayken olmuş aclık sefillik derken vermiş beni doğar doğmaz sutunu bile emzirmeden zaten beni evlat edinen aile kapıda beklemede hemen almış goturmuş bilmiyodum babam ki babam diyorum bence gercek babam bana emeği gecen buyuten doktora okula gezmeye goturen babam olunceye kadar ki hem biyolojik hemde buyuten babam oldu yetimin 2 katıyım ben diyorum yetimin dibiyim yani zaten babam oldukten sonra acı gerceği oğrendim yaşadıklarımı anlatamam 22 yaşındaydım ve tek kelime delirdim neden soylediniz ne gerek vardı neden ben kucukken soyleseydiniz dedim ki bencede oyle 3-4 yaşlarında uygun bi lisanla anlatılsaydım travma yaşamazdım belki atlatırdım ama hala atlatamadım 8 yıl oldu oğreneli her defasında anneme konu deştiriyor ve onuda kendimide uzuyorum istemeden nolur soylemeyin illaki soyleyecekseniz 4 yaşını gecmeden soyleyin omrumun sonuna kadar bu duyguyu atlatamayacağım cunku bunu evladım dediğiniz aldığınız cocuğa yapmayın oğrenmesin ya bilmesin gerceği bazen gercekler acıdır ve bu cok acı