merhaba arkadaşlar benim bebeğim 57 gunluk. benim sutum doğumdan 4 5 gun sonra geldi geldiğindede damla damla azıcık geliyordu goğuslerimin ucu yoktu yani hemen hemen 10 gun 15 gun zorlu gecirdik ve bu durumda doğar doğmaz bebeğime mama vermeye başladım kaşıkla veriyıoduk derken yetiştiremedik biberona gectim zamanla gouğusumun ucuda cıktı ama bebeğim şu sıralarda goğusumu cok az alıyor az uyuduğu icin surekli onunla uğraşıryorum o uyanıkken bişey yiyemiyorum başından ayrılsam kucaktan bıraksam cok ağlıyor yanımda yardım edenimde yok yemek yiyemeyince yorgun bitkin duşunce sutum olmuyor bebeğim uyanınca iki gogusumude emiyor goğuste sut damla damla olmaya başlayınca ağlayarak bırakıyor biberon gibi aksın istiyor sıkıyorum elimle sutum akıyo damlıyo ama bebeğim emmiyor onu o bol akma gecince deli gibi ağlıyor mecbur iki goğusten sonra en fazla 5 dk oyalayıp mama veriyorum habire uyanık uyanıkken habire emcem karnım doycak zannediyor zaten cok gazlıyız bide ağladıkca bende tek başıma en fazla yarım saat oyalayabilip mama verdikce bebeğim sureklide kusuyor benim surekli moral,m bozuk berbat haldeyim eşime mama al demeye utanıyorum moralim iyce bozuldu tekrar goğsume dondurebilsem sutumde artar bişe yiyemesemde o mamayı azaltmış olurum 7 8 saat uyumadığında surekli mama hazırlamaktan usandım namam lazım tekrar goğusumu alsın diye nolur yardım edin bana (