Tuvalet Eğitimi tuvalet eğitimi yardım lutfen :((((
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Tuvalet Eğitimi tuvalet eğitimi yardım lutfen :((((
-
30-09-2022, 17:01:39oğlum bu ayın 20 sinde 3 yaşını doldururdu. ve biz hala tuvalet mevzusunu halledemedik. Ne zaman başlamaya kalksam problem yaşadım. Kiminde şehir dışına cıkmamız gerekti.Kiminde hastalandı. Ben en sonunda perşembe gunu karar verdim ve uygulamaya gecirdik. perşembe gununden beri lazımlığa yapmaya calışıyoruz ama soyle bi sorunumuz var bir kere lazımlığa yaparsak uc kere yere yapıyoruz. gecen seneden beri cişinin ve kakasının farkında ikisi de geldiğinde soyluyordu ama tuvalete yapmıyorduk her seferinde bez bağlatıyordu. şimdi de cişi ya da kakası geldiğinde bez bağla diye ağlıyor bende bezi bitti ve yeni bez almadım. Guzellikle anlatmaya calışıyorum oğlum bezimiz kalmadı alamayız falan diye ama dinlemiyor. Cişini lazımlığa yapması icin elimden ne geliyorsa yaptım. şarkı soyledik beraber oduller verdim. ve yavaş yavaş lazımlığa yapmaya başladık. ama kaka olayımız perşembe gununden beri yok yapmadı hic kakasını bende ne yapıcamı şaşırdım. Fikri olan varsa yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkurler:2::2::2: