lutfen bi fikir verin gece sık sık uyanma ağlama nobetleri
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- lutfen bi fikir verin gece sık sık uyanma ağlama nobetleri
-
30-09-2022, 16:58:57merhaba hanımlar 17 ay 13 gunluk bi oğlum var. onceleride bahsetmiştim cok ağlayan uyumayı sevmeyen bi cocuk diye. geceleri hala 4 5 kez hatta bazen daha fazla belkide uyanıyor sut iciyor. normalde bu ayda icmesi gereken sut miktarını bilmiyorum ama maksimum 150 cc iciyor gunduzde boyle gecede. o sebeple de sanıyorum doymuyor ve surekli uyanıyor avaz avaz ağlıyor. gunduzde surekli mızırdanıp ağlıyor bana yapışık geziyor. bedenen idare etsemde ruhen bu durum beni cok yordu. gunduz 1 kez uyur 2 saat oda. bu geceleri uyanmaması icin ne yapabilirim? bir sıkıntısı var desem hep mi sıkıntılı? hastaneye goturdum cevredekiler kansızdır ondan diye. herşeyine baktılar muayene ettiler hicbir şey yok mizacı bu cocugun dediler. ne yapabilirim hocam. ayrıca gunduz sadece sut icmiyor corba iciyor ne yemek varsa az ondan yedirmeye calışıyorum ama genellikle yemiyor. haftada 2 kez falan kofte veriyorum. yedikleri sınırlı ama abur cubur oldumu yiyor. bana bi akıl verin ne yapabilirim.? aglamaları geciremem belki ama bari gece 1 kez uyansın.?