aradan 28 gun gecdi ve ben ancak cesaret edip kendimi toplayıp doğum hikayemi yazma kararı aldım .ilk doğumum ve hic hayal ettiğim gibi umduğum gibi gecmedi.en başından beri normal dğum yapıcam dedim hep ole dedim htta sezaryenle doğum yap dien anneme babama kızdım cok siz bnm karnımın kesilmesini mi istiosunuz falan die.hep olumlu hikayeleri okudum okurken duygulandım ağladım.26 ağustos gunu saat 20.00 de kan gelmeye başladı onemsemedim hafifde kasıklarım ağrıodu doğumum gecikmişdi zaten doktorun verdiği tarihden 4 gun gecmişdi .o gunde butun evi temizlemşdim doğuruverirsem ev temiz olsun geldiğimde die o da tetikledi sanırım su falan gelmedi.saat 22.00 de bi bakdım gene kan var ve kasıklarım ağrıo korkdum eşime hadi gidelim dedim gittik devlet hastanesine.ebe muayne etti yatışımı yapdılardoğumhane de kaldım o gece tek başımaydım ebeler de odalarına cekildiler başka hamile falanda ykdu yanmda sabaha kdr sancım oldu uyuyamadım sabaha doğru sancılar kesildi sabah doktor gldi muayene etti serum ve sunisancı vermeye başladılar ben gene 2 saat falan cok canım yanmıodu allhm oğlene dooru başladı artk sancılar yoğun olarak gelip gidip muayne odasına alıolar yok bole bişey gelen giden elini sokuo.artık mahvoldum oğlen 13de 14 de mafdım yani acılmada gec oldu sabah doktor muayne ettiğinde cocuğun başı oturmamış dedi oturmazsa eğer sezaryene alırız demşdi akşama kdr onu oturtmaya calşdılar bi de.elleriyle ebeler karnımın ustunu evirip cevirip gibi hareketler yapıolar oturtmaya calışıolar ellerini sokup cocuğun kafası nerde die bakıolar saat 3 de acılma 8cm di. artık muayene odasına da goturmuolar cıkarttılar herşeimi yattığım yerden muayne edip duruolar hele bi tane ebe vardı sinir oldum normal doğum yapdırcam die deli etti kendini.ben nasıl bağırıorum ama artık kapıdan annem duyuo sesimi o da ağlıo iceride kimsei almıolar kapıda annem kaynvalidem eşim onların yuzlerini duşununce bile gozlerim doluo şimdi bnmm icin cok uzuldulersaat 4 de doğumhaneye aldılar ıkın ıkın ıkın uğraşdılar hicbideğişiklik yok felakt canım yanıo allh o acıyı kimseye yaşatmasın kesinlikle sancı berbat bişey oyle bi acı yok.başımdada 8 kişi var 8 kişi bana bakıo ebelr stajyerler temizlik personelleri.saydım yani o can havliyle insan kendini cok kotu hissedio herkez bakarken .doktor geldi sezaryene alcaz dedi hemen soydular ameliyatonluğu giydirdiler suni sancıyı cıkardılar kolumdan eşine haber verin dediier ona imzalar attırdılar bana attırdılar ben hala perttim ama ağlıyorum sancım var cokkotu tekerlekli sandalyede goturdulerannem ağlıo kayınvalidemdecok ağlamış eşim ole dio.gittik ameliyathaneye ordada ustumu soydular tamamen yatırdılar ama ben bağırıorum hala sancım var yatınca daha cok oluo diebaşımda gencden bi oğlan vardı nefes al ver nefes alver dedi ohhhhhh bir uyumuşum ama uyandığımda aynı oğlan tokatlıodu beni nefes al ver nefes alver die nefes almıodum cunku tabi aldım verdim artık =)=) yarı uyur yarı uyanıkdımeşimi annemi gordum eşimi gormek bana o kdr mutluluk guven verioduki anlatamam. odaya goturduler gozlerim hala gormuo bulanık goruo bebeğim olduğunu ben unutmuşum=) bi bebek getirdiler emzir die yatağa yatar yatmaz gercekdende unutmuşum cocuğum olduğunu ne bilim.4.118 gr doğdu zaten ondan doğuramadım herhalde ondan başı oturmadı yerine.6saat sonra beni kaldırdılar o acıda kotuydu ne yalan soliyim 2 gun hastanede kaldım 2 gun birilerinin yardımıyla kalkdım yatakdan ama 4 5 gun sonra cok cok iyiydim yani hele 10 gun sonra hic doğum yapmamış gibi yuzu koyun bile yatıodum bi daha doğuma gitsem hic normal falan demem direkt sezaryene yani.ama bazıları da cok kolay doğum yapıo mesela bi tane kadın araba da doğurup gelmişdi ben yatarken hastanede.ama allah gunahları silermiş cekeceğim varmış napalımoğlum cok guzel şimdi onu sewmek cok guzel paso emio gazcıkarıo kaka yapıo uyuo=)ama buyusun ope sewe delirticem onu.