anneler genellikle benim oğlumda bu problemleri yaşıyor ama bazende cok rahat ve cabuk uyuyor.bende oğlumu gozlemledim ve ne zaman cabuk rahat ve uzun uyuyup hangi zamanlarda uykuya dalamayan uyumak istemeyen ve problem cıkaran bir bebk haline donuştuğunu keşfettim sizin bebekleriniz icinde gecerli mi bilmiyrm ama(ki muhtemelen gecerlidir cevremdeki cocuklar da da boyleydi cunku)benim kuzucumun uykusuzluğunun sebebi tamamen yapamadığı buyuk tuvaleti!
Ne zaman birkac gun yapamazsa o zamn hemen uyku duzeni bozuluyor uyumayan uykuya dalamyan bir bebek haline donuşuyor ne zaman ki hergun duzenli olarak buyuk tuvaletini yapıyor o zaman cabuk kolay ve uzun uyuyup sakin bir bebek oluyor.katı gıdalar gectiğimiz icin bu aralar biraz kabızlık ssorunumuz oluştu yine aynı oluverdi.şimdi kayısı suyu erik suyu v.b kabızlık giderici şeyler kullanıyorum (ust uste ve duzenli birkac gun)tuvaletini yaptığı gunler mışıl mışıl
sizlere de tavsiyem bebişinizin duzenli olarak buyuk tuvaletini yapmasını sağlayın ve takibe alın bakalım sizde de aynı durum soz konusu mu umarım bu konuda sıkıntı ceken tum arkadaşlara yararı dokunur?
(ne yaparsanız yapın kabızlık şikayeti devam ediyor bir turlu normal yapamıyor bir kez buyuk tuvaletini yaptıktan sonra 2. kez yapması gunler alıyorsa ve bu ne yaparsanız yapın duzelmiyorsa en acelesinden bir uzmana gorunun ki kronikleşmesin zira onu duzeltmek cok daha zor olabiliyr)
bebeği uyuyamayan ve uykuya dalamayan anneler buraya bakınız. belki yardımı dokunur.
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- bebeği uyuyamayan ve uykuya dalamayan anneler buraya bakınız. belki yardımı dokunur.