19 aylık oğlum var bana aşırı derecede duşkun,evde wc ye bile benimle birlikte geliyordu....Bu sene annem ve kayınvalidemin rahatsızlıklarından dolayı iş yerimin kreşine verdik tam anlamıyla başlayalı daha 3 gun oldu ...1 hafta alışsın diye gundE 2 saat beraber gittik o zaman da yanımdan hic ayrılmadı diğer cocuklarla oynamadı hep kucakta durdu...
Pazartesi oğlen 12:30 da aradılar cok ağlıyor diye aldım kreşten iş yerime geldik sonra eve gittik...Dun tam gun oradaydı eşim arasıra bakıyor ne yapıyor diye gozukmeden, sınıf teyzesi var onun kucağından hic inmiyor peşinden ayrılmıyor..Oyuncaklarla zaten hic ilgisi yok.Dun almaya gittiğimzide oğretmenimiz sınıf teyzesine cok bağlı diğer cocuklara armut verdi ittiriyor vermesin diye yanına diğer cocukları yaklaştırmıyor dedi...Bugun de arabadan iner inmez daha kreşe girmeden ağlamaya başladı zor verdim bende uzuluyorum.Eşim yine baktı ne yapıyor diye, mutsuz oyle sınıf teyzesinin yanında durup bakıyor dedi....Nasıl alışıcak icim parcalanıyor diğer cocuklardan da var oyle olan ama en cok bizimki ağlıyor...Nasıl alıştırabilirm evde gayet mutlu, oğretmenimiz aile albumu istedi..Sesinizin bile titremeMEsi lazım vedalaşırken hisseder daha cok ağlar once siz kararlı olun dedi ama onu oyle mahzun mutsuz gormek cok uzucu.Sizlerin ne kadar surdu alışma sureci ve en onemlisi bu kadar kucuk muydu...
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 19 Aylık Oğlum Kreşe Başladı Ama.......
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 19 Aylık Oğlum Kreşe Başladı Ama.......