oğlum beklenenden 10 gun erken dunyaya geldi onu kucağıma almak icin sabırsızlanıyordum zaten.
sabah uyandığımda hafif kanamam olmuştu . sabah duşumu aldım eşimi kaldırdım hastanenin yolunu tuttuk doktorum ameliyattaydı. nstye girdim herşey normaldi sancı gozukmuyordu bende zaten sancı hissetmiyordum.
ogleden sonra doktorun yanına gittim kanamam olduğunu soyledim normal olabilir daha doğumuna var nst de normal eve gidebilirsin istersen servise yatırayım ama doğum yapmazsın daha 10 gun var dedi bende yapmayacaksam yatmama gerek yok dedim ben yinede bir muayene edeyim oyle git dedi ve muayene etti 3-4 cm acılman var doğumun başlamış maaşallah dedi cok sevindim butun korkularım gitti.oradan doğum salonuna gectim.3 gibi suni sancı verdiler 5 gibi sancıları hissetmeye başladım ebe muayene etti hala 3 cm 5.30 gibi sancılar sıklaştı ben kıvranmaya başladım tekrar muayene 5-6 cm beş on dakika sonra ıkınma geldi doğum masasına aldılar 6.05 de oğlum dunyaya geldi herşey cok hızlı gelişti ancak 10-15 dk guclu sancı hissettim. normal doğumun bu kadar kolay olacağını hic duşunmemiştim
bu arada hamileyken hacıdan gelen bir komşumuzdan doğum kolaylaştıran bir ot aldım kuru cicek gibi birşey mekkeden getiriyorlar. aldığım kişi ve gorumceside yeni doğum yapmıştı onlarda bu ottan kullanmışlar onlarında doğumu kolay olmuş belkide tesaduf. doğuma giderken onu su dolu bir kaba koyuyorsun o ot suyun icinde acılıyor. Herkese kolay doğumlarr..
buda benim doğum hikayem
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- buda benim doğum hikayem