merhaba arkadaşlar.
temmuz ayında sezaryenle doğum yaptım. ilk zamanlar sutum yeterli değildi ve mama takviyesi yapmak zorunda kalıyordum. ve mama verdiğim her sefer buyuk bir vicdan azabıydı. şimdi cok şukur bitkiler malt icecekler derken idare ediyorum. anne sutunun ne kıymetli bir şey olduğunu anne olmadan once anlamak mumkun değilmiş bu sayede bunu da gormuş oldum.bu sebeple istedim ki o minicik yavrunuza bir yardımım olsun elimden geldiği kadar az yada cok bir surede olsa anne sutu alsın. buzluktaki sutlerim en az 70-80 ml. 'lik paketlerde kucuk bebeğin bir beslenmede (tam emin olmamakla birlikte) ortalama 30 ml aldığını duşunursek dolapta cozdureceğiniz bir paket 2-3 beslenmesine yeter diye duşunuyorum. dediğim gibi hala bitkisel sut artırıcı caylar malt icecekleri kullanıyorum. yani buzluğa sut atmaya ne sureyle devam edebilirim bilmiyorum ama duşundum ki bir bebek 1 hafta bile anne sutu alabilse kÂrdır. İstanbul'da Umraniye ilcesinde oturuyorum. eğer sut isteyen bir arkadaşıma yardımcı olabilirsem cok mutlu olurum. bana ulaşın lutfen. rabbim hepimize bebeklerimizi mutlu sağlıklı buyutmeyi nasip etsin.
anne sutune ihtiyac duyan bir arkadaşa buzluktaki sutlerimden vermek istiyorum.
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- anne sutune ihtiyac duyan bir arkadaşa buzluktaki sutlerimden vermek istiyorum.