Premature Bebekler nolur dua edin icim cok acıyo,butun hamileler okusun...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Premature Bebekler nolur dua edin icim cok acıyo,butun hamileler okusun...
-
30-09-2022, 16:41:54oncelikle herkese merhaba.ben hamile kaldığım gunden beri konular actım hep kiloyla ilgiliydi konularım.hep cok kilo almaktan korktum.vucudum bozulur diye korktum.az yedim.hatta ac gezdim.yinede kilo aldım. taki 27 haftalık kontrolume kadar.dr bebeğin karın cevresi kucuk doppler cektir dedi.ben para tuzağı kesin dedim ama yine de cektirdim.gobek kordonunda akım kaybı cıktı.tekrar cektir dediler terkrar cektirdim sonuc yine aynı.ozel hastanedeki doktorum elime bi kağıt verdi zeynep kamile git dedi. ben avrupa yakasından karşıya cıktım gittim seni yatırıyoruz dediler.beynimden vurulmuşa dondum.bir gece yattım.dr geldi kızım senin karnın bebeğin icin guvenli değil dedi bana seni doğuma alıyoruz dediler.keşke 100 kilo olsaydım,karnımın heryeri catlasaydı,butun dişlerim curuseydi ama oğlum karnımda sağlıklı olsaydı.ilk gorduğumde beynimden vurulmuşa dondum cok kucuktu,kolunda kendinden buyuk iğneler vardı. cok ağladım.ozur dilerim oğlum dedim.beni affet dedim.bugun yine gordum oğlumu dokundum ona o kadar guzel ki.1000 gr parmak oğlum benim.ne zaman cıkar bilmiyorum.bi gun yoğun bakımda yattı.sonra ara bakıma aldılar.kafasında bi fanus vardı bugun.bayram olduğu icin bilgide vermiyorlar.nolur bana dua edin.sizce ne kadar kalır.bir de benim gibi hamile kalıp kiloları duşunen anneler boşverin alın gitsin.bebeğiniz sağlıklı olsun yeter ki.benden de dualarınızı eksik etmeyin.