Cocuklarda oyuncak paylaşımı
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuklarda oyuncak paylaşımı
-
30-09-2022, 16:33:22Merhaba arkadaşlar benimde canımı cok sıkan bir durum var. 2 yaşında bir oğlum var ve malum bu yaşta paylaşım sorunları da boy gosteriyor, oğlumu doğru yetiştirmek adına oyuncak paylaşamadıklarında paylaşması gerektiğini vurgulayıp onunla konuşuyorum hatta ilk zamanlarda bu sebeple vuruyordu ve boyle yaptıkca ona kızdığım zamanlar oluyordu duzgun yetiştirmeye calışarak ona cok buyuk bir yanlışlık yaptığı fark ettim ve bu durum beni cok uzdu hafta sonu bir arkadaş grubunda kendi yaşıtı bir arkadaşımızın cocuğuyla oynarken o hep oğlumun elinden cekti oğlumda benim benim dedi ama hep oyuncağını bırakmak ve uzulmek durumunda kaldı ama arkadaşım bu duruma hic tepki vermedi sadece izledi ben olsam oğlumu ikna etmeye calışırım diye duşundum. Bir diğer olayda yine aynı gunun sabahı kuzeniyle bir aradaydı o hep oğluma vurmaya calıştı ama oğlum hic karşılık vermedi ve yine aynı şekilde annesi hic tepki vermedi şuan uzuntuden ağlayacak durumdayım oğluma ben cok buyuk yanlışlık mı yaptım acaba.. Anne olunca duygular hakkikaten cokhassas oluyor.. İnsanların cocuklarımı cok değerli benim cocuğum değersiz yoksa ben cok abarttım bu durumu ne olur yardımcı olun