Birkac gundur Windows 11 kullanıyorum. Goruşlerimi yazacak kadar deneyimlediğimi duşunuyorum. Cok uzatmadan başlayalım.
Oncelikle Windows 11'i beğendim. Windows 10'dan daha iyi olduğunu duşunuyorum.
Windows 11'e gectiğim anda sistemimde bariz bir sıcaklık değişimi vardı. 5-6 derece daha soğuk calışıyor artık sistemim.
Oyunlarda performans artışı pek goremedim. Aynı FPS değerlerini alıyorum hala.
Sistemi cokertecek kadar buyuk bir bug olmadı henuz. Sadece 1 kere bug oldu o da guncellemeyi yapmaması idi. Sonra kurdu guncellemeyi.
Eksi not olarak fare imlecinin bazen takılarak gittiğini soylebilirim. Sinir bozucu ama buyuk ihtimalle guncelleme ile duzelir.
Peki geldim malum soruya "Windows 11 gecmeye değer mi?":
Oncelikle AMD kullanıcılarının şu anlık gecmelerini onermiyorum. Yuzde 15 performans kaybı yaşandığı soyleniyor cunku.
"Ancak bu her AMD modelinde gecerli değil." İleride ki aylarda guncelleme ile duzeltilir ama şu anlık gecmeyin.
Onun dışında meraklısı gecebilir tabii, ama cidden Windows 11'e gecmek icin oyle buyuk bir sebep yok. Ben merakımdan gectim mesela.
Şimdi biraz ovduk biraz da gomelim.
Disk yoneticisi kısmı yıllardır aynı modern bir arayuz olsa ne iyi olurdu. XP'den beri aynı arayuzu kullanıyoruz hala.
Evet, sevmediğim tek yer bu Windows 11 hakkında.
Goruşlerim bunlardı, umarım bazı kişilerin işine yarar bu konu.
Surprizbozan: Konu dışı- Windows 11 yukseltme Eğer yukseltme ile Windows 11'e gecmek istiyorsanız antivirus programlarınızı silin. Yoksa Windows 11 kurulmayabilir.