Dun ve bugun Steam'den PUBG oyununu calıştırırken siyah ekran hatası aldım (eski adıyla mavi ekran) Durdurma Kodu: KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE
ASUS TUF B450 PLUS GAMING anakartına sahibim ve Windows 11'e gectikten sonra buyuk bir ses problemi ile karşılaştım. Bu problemi Ukrayna'da yaşayan bir arkadaşım da yaşadı. Problem şu; ASUS kendi surucusunu yuklediğinde sesler doğru gelmiyor. Sanki yankılı bir odadaymışsınız gibi ses geliyor. Ve yine Steam PUBG oyununda sesler tam anlamıyla gelmiyor. HRTF sistemi hala bozuk (daha oncede konu acmıştım). Bu problemi ASUS'un kendi surucusunu kaldırıp Microsoft'un otomatik olarak kurduğu ses surucusunu yuklediğimde duzeliyordu fakat Realtek Ses Kontrolleri uygulaması olmadığı icin bilgisayardan cıkan seslere ayar yapamıyoruz, ve sese Ekolayzır veremiyoruz.
En tuhaf ve en nefret ettiğim, beni en cok Windows 10'a geri gecirtme isteği uyandıran problem ise mouse ile bazı bolgelere bastığınızda o bolge hic calışmıyor. Gorev cubuğunun ust tarafı calışmıyor, hatta bu konuyu yazarken bile "Konu Oluştur" butonuna basamadım ve bilgisayara reset atmak zorunda kaldım (iyi ki otomatik kayıt işlevi varmış