28 yaşındaki imam A.B ve kardeşi M.B., 21 yaşındaki kız kardeşleri H.B.ye tecavuz ettikleri iddiasıyla tutuklandı.
Erzurum Yakutiyede oturan H.B., polise başvurarak iki ağabeyinin kendisine tecavuz ettiğini ileri surdu. Annesini 7 yıl, babasını 1 yıl once kaybettiğini belirten H.B., birlikte yaşadığı ağabeyi M.B.nin gecen cuma gunu kendisine tecavuz ettiğini soyledi.
ABLAM KİMSEYE SOYLEME DEDİ
Daha once, Diyanet İşleri kadrosunda imam olan ağabeyi A.B.nin de defalarca tecavuzune uğradığını iddia eden H.B., şoyle dedi: İlk tecavuz olayını ablam R.ye anlattım. Kimseye soylemememi aksi halde ağabeyimin işinden olacağını soyledi. Ağabeyimin tecavuzunden hamile kaldım, Ankaraya goturdu kurtaj oldum. Daha sonra da kucuk ağabeyim M.B., tecavuz etti. Ayrıca N.C. ve E.P.nin de tecavuzune uğradım.
GOREVİMİN BASKISIYLA YAPTIM
Şikayet uzerine yakalanan ve sevk edildiği 2nci Sulh Ceza Mahkemesinde 2.5 yıldan bu yana eşinden ayrı yaşadığını anlatan imam A.B., gorevinin oluşturduğu baskıdan dolayı bu olayı gercekleştirdiğini ileri surdu. A.B., mahkemede, poliste verdiği ifadeleri ve suclamaları kabul ettiğini soyledi. İmamın ilişkisini tahmin ettiğine ifadesinde yer veren 3 yaş kucuk erkek kardeşi M.B. ise kız kardeşi H.B. ile ilişkisini anlattı. Nobetci Sulh Ceza Mahkemesine onceki gun cıkarılan imam A.B. ile kardeşi M.B. ve para karşılığı ilişkiye girdiklerini one suren 41 yaşındaki N.C. ve 53 yaşındaki E.P., nitelikli cinsel saldırı sucundan tutuklandı.
Kardeşine tecavuz eden imam: 'GOREVİMİN BASKISIYLA YAPTIM!'
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Kardeşine tecavuz eden imam: 'GOREVİMİN BASKISIYLA YAPTIM!'