Hic unutmam, gene bi gun universitenin bahcesinde kızlı erkekli sevişiyoruz, kimimiz bankta sevişiyor, kimimiz merdivenlerde, hava mis, şooyle vapura binip kızlı erkekli sevişe sevişe dolaşsak mı acaba dedik, değişiklik olur pufur pufur sevişiriz, kimimiz faytona binelim sevişelim diyor, kimimiz boşverin gezmeyi, kızlar kahvesine gidip king oynayarak sevişelim diyor, neticede derse girmeye karar verdik, hoca geldi amfiye, sac baş dağınık, belli ki oğle tatilinde sevişmiş, cıkarın sutyenleri kızlı erkekli sınav yapıcam demez mi, buyrun burdan yakın, başladık ağlamaya, etme eyleme hocam dun akşam elektrikler kesikti sevişemedik filan, nafile, fırcaladı hepimizi hoca, biz sizin yaşınızda oğrenciyken yokluk icindeydik, gaz lambasının ışığında sevişirdik, ayakkabımız bile yoktu, yırtık terliklerle sevişirdik, şimdi her turlu imkÂn var hÂl sevişmeye uşeniyorsunuz ayıptır dedi, şımarıklığımızdan utandık haliyle, boynumuzu buktuk, ufak ufak aklımızda kaldığı kadarıyla seviştik gari...
E olacağı buydu, maalesef anca 30 alıp butunlemeye kaldım, rahmetli babam cok sinirlendi, zaten top peşinde koşmaktan sevişmeye vakit ayıramayan abime ofkeli, bana patladı, biz dişimizden tırnağımızdan arttırıp seni okutmaya calışıyoruz, senin aklın havada, sevişmeye niyetin yoksa bırak okulu, defol askere git diye bağırdı, rahmetli anam, ana yureği tabii, bu kadar gitme cocuğun ustune, sen onun yaşındayken daha mı iyi sevişiyordun sanki dedi, napsak falan derken, elektrik-elektronikte bizden uc sınıf buyuk bi abla vardı, oğrenci secme sevişme sınavında Turkiye beşincisiydi, kulakları cınlasın, hakkını odeyemem, butun yaz ondan ek sevişme dersleri aldım ve zor kurtardım pacayı finallerde.
Gencliğini yaşayamayanlar..
Gencliği boyle zannediyorlar herhalde.
İddia ediyorum, Haydar Dumen bile bizim başbakan kadar kafa yormuyordur bu işlere.
-- Bir Yılmaz Ozdil yazısı paylaşmak zorunda kalışım.. Evet bu adamı sevmiyorum. Ama yazmış yine

Cok tatlı, cok guldum. Başbakan sevişmekten korktukca daha sevişmeli yazılar istiyoruz. En cok da Ayşe Arman yazsın, ona cok yakışıyor