Bu numara şu şekilde msj atıyor "Degerli musterimiz Kredi karti alisverislerinizden biriken K.P niz 200 TL ye ulasmistir.Aktiflestirmek icin 08502200505 i arayiniz" oncelikle kk master kartsa 5 ile başlarken visa kartlar 4 ile başlar bu tum bankalar icin boyledir. Bu master ve visa şirketi ayrımıdır. Ayrıca tum bankalar kendilerine ait kk ilk 4 hanesi standarttır.orneğin yapı kredi visa kartlar 45063441 diye başlar master ise 54006191.dir bu yuzden bu sahtekar firmalar biliyor ilk numaraları.zaten onemli olan gerıye kalan rakamlardır.siz kk sahıplerı haklı olarak bilmediğiniz icin kk ım nasılsa bende ne yapabılırler ki dıyorsunuz verıyorsunuz numaraları. Ustelik daha buyuk yanlış olan arkada ki 3 guvenlik numarasını veriyorsunuz. .ınternet ve mailorder denilen sistemle karttan cekım yapıyorlar.
Genişletmek icin tıkla...

daha once iki kere aramışlar, bugunde mesaj geldi. sabit hattan aradım. biraz cıkışınca yuzume kapattılar, tekrar aradım başka bir adam cıktı, nasıl bir yol takip etmem gerektiğini sordum direk beni kredi kartına yonlendirdi, şunu yap şoyle et kart numaranı oku dayanamadım patladım . ses kaydı aldım şikayet edecem sizi dedim bide sabit numaradan aradım ya