Arkadaşlar sistemim falan iyi ve Windows 11'de performans sorunları yaşamıyorum ancak cok sinir bozucu tasarım hataları var. Ayrıca yeni sağ tık menusunu hic beğenmedim.
Gorev cubuğu gizliyken sağ alttan masaustu butonuna bastığımda coğu zaman calışmıyor ve masaustune geciş yapamıyorum.
Bircok programda yine masaustune geciş yaparken cok sorun yaşıyorum. Normalde sağ ustte bulunan - # X butonlarından - olan butonu asla kullanmazdım bir tuşla hep direkt masaustune gecerdim ama Windows 11'de bu ozellik inanılmaz kotu calışıyor. Alt Tab geciş tasarımları da cok kotu hic beğenmedim.

Sanırım adamların yaptıkları tek şey her zaman olduğu gibi simgeleri değiştirmek olmuş. Yeni bir arayuz yeni bir işletim sistemi demek değildir. Windows 11'de mağaza vb. şeyler duzeltilmiş guncellemeler hızlı yukleniyor. Guzel duzeltmeler ve yenilikler var ama bu yine de tatmin edici değil.

Sizce bu sorunlar yakın zamanda duzelir mi? (ben şahsen kısa zamanda duzeleceğine inanmıyorum.)

Windows.old klasorum 25GB boyuta sahip ve benim SSD de yeterli alanım yok.

iki seceneğim var: Windows 10'a geri donmek ya da Windows.old klasorunu silip Windows 10'a sonsuza kadar veda etmek.

Hangisini secmeliyim?